Obama Müslümanları sınır dışı etmeye hazırlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: Yeni Şafak
Obama Müslümanları sınır dışı etmeye hazırlanıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / Yeni Şafak

Bütün gözler başka aday adayı Donald Trump'ın üzerindeyken ABD Başkanı Barack Obama Müslümanları sınır dışı etmeye hazırlanıyor.

Sınırdışı riskiyle karşı karşıya kalan 160 Bangladeşli göçmen evlerine döndükleri takdirde ya öldürüleceklerini ya da tutuklanacaklarını bildiriyor ancak Obama yönetimi gerçeği bilmesine rağmen mültecişleri sınır dışı etmekte kararlı. Geçen hafta New York merkezli örgütten (DRUM-Desis Rising Up and Moving) eski göçmen tutuklular Hilary Clinton'un genel merkezinin önünde toplanmış Clinton'dan yasaya müdahele etmesini istemişti. DRUM direktörü Roksana Mun “Medya Trump'ın göçmen karşıtı söylemlerine odaklanmış olsa da, Müslümanlara toplu sınırdışı, Demokrat Parti politikaları ile onaylanmış durumda. Bu ölümcül sürgüne karşı açık bir pozisyon alan ve sürgünleri durdurmak için somut adımlar atan bir liderliğe ihtiyacımız var” dedi.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...