O ülkede kaş aldırmak artık yasak! Yasağa uymayan berberler...

O ülkede kaş aldırmak artık yasak! Yasağa uymayan berberler...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İran'da erkeklerin kaş aldırması artık yasak. Kaş aldırmanın yaygınlaşması üzerine bu yasak getirildi. Yasağa uymayan berberler kapatılacak.

İran'da erkekler arasında kaş aldırmasının yaygınlaşması üzerine, Erkek Berber ve Kuaförler nbsp;Birliği, kaş aldırmanın erkekler için yasak olduğunu, uyarıları dikkate almayan berber dükkan ve salonlarının kapatılacağını belirtti. Berberler Birliği Başkanı Mustafa Guvahi, nbsp;kaş aldırmanın yanı sıra solaryum ve dövme yaptırmanın erkek kuaförlerce uygulanmasının yasak olduğunu ifade etti. Guvahi, bu nbsp;hizmetlerin erkek müşterilere verilmesi halinde ilgili dükkanın mühürletileceğini kaydetti. Erkekler arasında nbsp;kaş aldırmasının çoğalması din alimlerinin de nbsp;tepkisiyle karşılandı. İranlı Ayetullah Mehdi Hadevi Tahrani, " Erkeklerin kadınlara nbsp;benzemesi caiz değil. Erkeklerin kaş aldırması erkeğin kadına benzemesine sebep oluyorsa bu şeran caiz değil" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...