O Ses Türkiye birinci bellirlendi mi, kim kazandı (O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ, işte o isim)

O Ses Türkiye birinci bellirlendi mi, kim kazandı (O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ, işte o isim)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

O Ses Türkiye'de birinci kim oldu, O Ses Türkiye büyük ödülü kim kazandı, O Ses Türkiye birincisi dakikalar sonra belli olacak, işte detaylar

O Ses Türkiye'de birinci kim oldu, O Ses Türkiye büyük ödülü kim kazandı, O Ses Türkiye birincisi dakikalar sonra belli olacak, işte detaylar .O Ses Türkiye'de final heycanı yaşanıyor. Tv8 ekranlarında canlı yayınlanan yarışmada neler yaşandı. O Ses Türkiye kim birinci olacak? O Ses Türkiye kazananı kim olur? nbsp;Gökhan Özoğuz, Hadise, Ebru Gündeş ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'un takımlarından başarılı yarışmacılar canlı yayında sahneye çıkarak performansları sergiledi. Canlı olarak yayınlanan yarışmada izleyecilerin SMS oyları sonucunda çeyrek finali başarıyla geçen isimlerden finale kalanlar belli oldu.Gruplar halinde sahneye çıkan yarışmacılardan birinci gruptan Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe, diğer gruptan ise Sahil Ekmekçi gelecek hafta yapılacak olan büyük final haftasına kalan yarışmacılar oldu. O Ses Türkiye'de diğer grupta ise Elnur Huseynov birinci oldu ve finale kaldı ikinci olan Sarper Arda Akkaya da finalde yarışacak. Osman Vahit Özdal da finallerde yarışacak iddialı isimlerden oldu.

VE KAZANAN ELNUR HUSEYNOV OLDU


TV8 CANLI YAYIN İZLE nbsp;



YARIŞMACILARIN CANLI PERFORMANSLARI İÇİN TIKLAYINIZ


O SES TÜRKİYE FİNALDE YARIŞACAK İSİMLER KİMLER OLDU?


O Ses Türkiye büyük finalinde yarışacak yarışmacılar ise Sahil Ekmekçi, Elnur Huseynov, Osman Vahit Özdal, Muhammet Vanal, Sarper Arda Akkaya, Emrah Güllü, Kaya Aslantepe, Zeo Jaweed oldu. Ceyda Tezemir, Yana Solomon, Anıl Şimşek ve Hasan Şahinsoy ise elenen yarışmacılar oldu.


Finale kalamayan yarışmacılardan olan Anıl Şimşek'e ise Acun Ilıcalı bir sürpriz yaparak final haftasına davet etti ve şarkı söylemesini istedi. Performanslarıyla dikkat çeken isimlerden biri olan ancak finale kalamayan Anıl Şimşek gelecek hafta O Ses Türkiye finalinde Hadise ile birlikte düet yapacak.O Ses Türkiye final haftası yarışması ise 16 Şubat Pazartesi başlayacak. O Ses Türkiye final haftasında 8 yarışmacı Türkiye'nin yeni O Ses'i olabilmek ve büyük ödülü kazanabilmek için mücadele edecek.
O Ses Türkiye birinci bellirlendi mi, kim kazandı (O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ, işte o isim)



Bu akşam final heyecanının yaşanacağı O Ses Türkiye'de nefesler tutuldu, izleyiciler kazananın kim olacağını merak ediyor! Final akşamında yarışmanın en iyi 4 ismi sahneye çıkacak ve SMS oylamasında en fazla oyu alarak yarışmanın kazananı olmaya çalışacak. Kendisi gibi finale kadar gelmeyi başarmış çok güçlü rakiplerini geride bırakıp bu akşamın kazananı olmak ise hiç kolay olmayacak. Birden çok şarkı seslendirecek yarışmacılar, bugüne kadarki en iyi performanslarını sergileyerek güçlü rakiplerinin arasından sıyrılmak zorunda.Performansları halk oylaması ile değerlendirilecek olan yarışmacılar, en iyi performanslarıyla yarışmada birinciliği göğüslemeye çalışırken jüri üyeleri de özel şovlarıyla nbsp;final akşamına damgasını vuracak. Jürinin tüm sezonun değerlendirmesini de yapacağı programda yaşanan diyaloglar izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.
nbsp;
Toplan 8 yarışmacının şarkılarıyla müthiş bir mücadele verdiği yarı finallerde Ebru Gündeş'in takımından Sahil Ekmekçi, Gökhan Özoğuz'un takımından Muhammed Vanal, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un takımından Osman Vahit Özdal ve Hadise'nin takımından Sarper Arda Akkaya elendi.O Ses Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı 'nın favorisi olan Zeo Jaweed final gecesi şok üstüne şok yaşadı. Sözleri unutunca Zeo Jaweed şarkısını tam üç kez seslendirmek zorunda kaldı. Bu kötü sürprizin sonucunu da oylamada yaşadı ve Zeo Jaweed elenen isim oldu. nbsp;Acun Ilıcalı 'Açık söyliyeyim benim favorim sendin. İnan çok üzgünüm şu anda" diyerek elenmesinin hayal kırıklığını yaşadı. nbsp;


Elnur Huseyinov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantape ile O Ses Türkiye birinciliği için yarışan Zeo Jaweed rap söylemesine rağmen finale kadar çıkmaya başardı. Acun Ilıcalı 'nın 'benim favori yarışmacım' dediği Zeo Jaweed final gecesinde hayal kırıklığı yaşadı.


ZEO JAWEED FİNALDE ŞARKIYI UNUTTU
Hadise'nin takımında yer alan Zeo Jaweed finalde kötü bir sürpriz yaşadı. Zeo saat 11.00'da yazıp bitirdiği şarkısını söylemeye kalkınca olanlar oldu. Şarkının sözlerini unutan Zeo iki kez baştan söylemek zorunda kaldı. nbsp;


O Ses Türkiye birinci bellirlendi mi, kim kazandı (O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ, işte o isim)



Zeo Jaweed İLK TURDA ELENDİ
Final gecesinde ilk iki şarkının ardından bir kişi yarışmaya veda etti. İlk üçe kalan ve birincilik için mücadele edecek isimler Elnur Hüseynov , Emrah Güllü ve Kaya Aslantepe oldu. Zeo Jaweed ilk turda şarkıyı unutmanın talihsizliğini yaşadı ve elendi.


ACUN ILICALI : BENİM FAVORİM ELENDİ
İlk üçe kalamayan Zeo için Acun Ilıcalı "Açık söyliyeyim benim favorim sendin. Senin kazanmanıgönülden istedim. Ben rap seviyorum. Biz rap sevenler çoğunlukta değiliz. Son 4'e kaldın ki bu çok büyük başarı. İnan çok üzgünüm şu anda. Hadise ile birlikte elendik" dedi. Zeo ise 'Bir nesil raple büyüyecek' diyerek yarışmaya veda etti. Acun Ilıcalı Zeo Jaweed 'in elenmesine çok üzüldü ve 'Zeo eve gitme gece değerlendirme yaparız' diyerek teselli etti.


Zeo Jaweed, O Ses Türkiye'nin yarı finalleri için ikinci şarkısını söyledi. nbsp;
nbsp;Hadise'nin takımında yer alan Zeo Jaweed dün akşam yayınlanan yarı final elemelerinde herkesin gönlünü kazandı. Finale kalabilmek için sergilediği performansı ile herkesi derinden etkilen Zeo 'Kabus' ismini verdiği parça ile mesaj verdi. nbsp;
Şarkının sözlerini geçtiğimiz günlerde vahşice öldürülen Özgecan Aslan için yazan Zeo herkese duygusal anlar yaşattı. Herkesin duygularına şarkısıyla ortak olan Zeo finale çıkmaya hak kazandı.








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...