Nihat Doğan'ın Özgecan tweeti sonrası Acun ılıcalı'dan flaş karar!

Nihat Doğan'ın Özgecan tweeti sonrası Acun ılıcalı'dan flaş karar!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Herkez Özgecan cinayetine üzülürken nihat Doğan'ın attığı tweet sosyal medyayı karıştırdı. Doğan daha sonra tweeti sildi ancak tepkiler çığ gibi büyüyor

Herkez Özgecan cinayetine üzülürken nihat Doğan'ın attığı tweet sosyal medyayı karıştırdı. Doğan daha sonra tweeti sildi ancak tepkiler çığ gibi büyüyor. Attığı mesajından sonra sert tepkiler alan şarkıcı Nihat Doğan tweetini sildi. Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın evine gitmek üzere bindiği minibüsün şoförü tarafından hunharca katledilmesi ülkede infial yaşattı. Sosyal medya kullanıcıları da cinayeti kınayan çok sayıda mesaj paylaştı. Türkücü Nihat Doğan'ın paylaştığı bir mesaj ise büyük tepki çekti.


Doğan, "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti gelen tepkiler sonrasında sildi.

Oyuncu Ahu Sungur da bu mesaja büyük tepki göstererek, Doğan'a "Mini eteği ahlaksızlık olarak görüyorsan survivor da bikinili insanların Arasında yarışmayacaksın o zaman!" cevabını verdi.
Nihat Doğan'ın Özgecan tweeti sonrası Acun ılıcalı'dan flaş karar!
Nihat Doğan'ın Özgecan tweeti sonrası Acun ılıcalı'dan flaş karar!


Paylaşımını kısa bir süre sonra silen Nihat Doğan yine de hem survivor takipçilerini hem de sanat çevresinin tepkisinden kurtulamadı.
Sosyal medya kullanıcıları da cinayeti kınayan çok sayıda mesaj paylaşırken türkücü Nihat Doğan'ın paylaştığı bir mesaj ise büyük tepki çekti. "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki paylaşımı yüzünden yüzlerce insan #NihatVarsaSurvivorBoykot hastagiyla büyük bir kampanya başlattı.


Survivor All Star kadrosunda olan Nihat Doğan yarışmanın başlamasına sayılı günler kala bu hareketi ile kendini ve yarışmayı büyük riske attı. Acun Ilıcalı'nın bu konuda nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu. Bir çok insan ' Seninde kız çocuğun var Acun Ilıcalı, bu pislikle nasıl yola devam edersin..' şeklinde öfkesini gösterdi.


İşte sabah saatlerinde başlatılan #NihatVarsaSurvivorBoykot nbsp;hastagiyle atılan bazı tweetler: nbsp;
Nihat Doğan'ın Özgecan tweeti sonrası Acun ılıcalı'dan flaş karar!

Nihat Doğan'ın Özgecan tweeti sonrası Acun ılıcalı'dan flaş karar!


G İ Z E M ?@Gizemmozyol 2 sa.2 saat önce

"Bazı insanların zihniyetlerini anlamak güç gerçekten". #NihatVarsaSurvivorBoykot

Serenay Aktaş FC ?@FCSerenayAktas 2 sa.2 saat önce

Yeterince acı yaşadık ve şimdi bu iğrençliği savunan bir adamı bir saniye dahi görmek istemiyoruz Acun Bey! #NihatVarsaSurvivorBoykot

Melek ?@melekhandem 4 sa.4 saat önce

#NihatVarsaSurvivorBoykot bu adamı neden hiç sevmediyimi birkez daha anladım nbsp;

NİHAT DOĞAN KİMDİR

Nihat Doğan (d. 13 Şubat 1977, İstanbul),[1] Kürt kökenli Türk halk müziği şarkıcısı. 1994'te yayımlanan Kırdın Kalbimi ile profesyonel müzik kariyerine başladı. 2011'deki Survivor Ünlüler-Gönüllüler ile popülerliğini artırdı.Nihat Doğan, İstanbul'da doğdu. On bir yaşındayken babasını kaybetti.[1] Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı.[1] Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikâmet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti. Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü.[1] Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı. 2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye'yi derinden yaraladı. Sosyal medyada konu hakkında milyonlarca paylaşım yapılırken türkücü Nihat Doğan'ın attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti tepki çekti. Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi. Acun Ilıcalı da gelen tepkiler üzerine Nihat Doğan'ı Survivor kadrosundan çıkardı. Doğan'ın attığı tweet sonrası Twitter'da binlerce insan #NihatVarsaSurvivorBoykot etiketiyle kampanya başlatmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...