Nejat İşler'in fotoğrafındaki ilginç detay!

Nejat İşler'in fotoğrafındaki ilginç detay!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Nejat İşler, 95 gün sonra tedavi gördüğü hastanede taburcu oldu. Ancak İşler'in son çekilen fotoğrafındaki detay hayranlarını endişelendirdi.

Nejat İşler'in bu fotoğrafı hayranlarını endişelendirdi. Ünlü oyuncunun parmaklarındaki morarıklık dikkatlerden kaçmadı...
Ünlü oyuncunun tedavi gördüğü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi ise yaptığı açıklamada " 8 Şubat 2014 tarihinde başka bir hastaneden Yoğun Bakım Ünitemize transfer olan Nejat İşler, sağlık durumundaki olumlu gelişmelerin ardından ayaktan kontrol ve tedavilerine devam etmek üzere hastanemizden taburcu olmuştur." dedi. Hastaneden çıkar çıkmaz Twitter sayfasından bir fotoğrafını paylaşan Nejat İşler, 'Selamlar, sevgiler' notunu düştü.


PARMAKLARINDAKİ MORARMALAR DİKKAT ÇEKTİ
Geçtiğimiz haftalarda, yaşanan bir komplikasyon nedeniyle parmaklarının kesilebileceğine dair haberler çıkan Nejat İşler'in çektiği fotoğrafta sağ elini göstermemesi dikkat çekti. Kortizon tedavisi nedeniyle vücudu şiş olan Nejat İşler'in kesilmesi gündeme gelen parmakları morarmış görünüyordu. Nejat İşler yakınlarına parmaklarının kesilmeyeceğini, tehlikeyi atlattığını, kendisini yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyledi. Septik şok nedeniyle emboli atımı olduğundan Nejat İşler'in parmakları morardı. Ancak oyuncu tedavinin sona ermesinin ardından eski sağlığına tamamen kavuşacak.




MENAJERİ PARMAKLARI KESİLEBİLİR DEMİŞTİ
Nejat İşler'le ilgili son haberler iyi gelmiyordu. Nejat İşler'in parmaklarının kesileceği iddiasına oyuncunun menajeri Ayşe Barım'dan yanıt gelmişti. Barım, "Yaşanan septik şok nedeniyle emboli atımı olduğundan Nejat'ın parmakları tedavi sürecinde ve bandaj kullanılıyor. Parmakları kesilmesin diye tedavisi yapılıyor. Umarız tedaviye cevap verir ve parmakları kesilmek zorunda kalmaz" demişti.


BERRAK TÜZÜNATAÇ YALNIZ BIRAKMADI
Nejat İşler, Hastane'den çıkar çıkmaz soluğu Berrak Tüzünataç ve yakın dostlarının yanında aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...