Nejat İşler'in doktorundan durumu hakkında açıklama

Nejat İşler'in doktorundan durumu hakkında açıklama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Nejat İşler yoğun bakıma kaldırıldı...Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, gelişen septik şok sonucunda akciğerlerinin ciddi şekilde etkilendiği bildirildi.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aksoy: Nejat İşler hakkında açıklama yaptı. "Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen nbsp;yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir" nbsp;"Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir"
nbsp; nbsp;
Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, gelişen septik şok sonucunda nbsp;akciğerlerinin ciddi şekilde etkilendiği bildirildi.Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yaptığı yazılı nbsp;açıklamada, sanatçı Nejat İşler'in, 17 Ocak'ta saat 00.15 sıralarında nbsp;hastanelerinin acil servisine başvurduğunu belirtti.
nbsp;
Acil serviste yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Nejat İşler'in nbsp;tedavisine yoğun bakım servisinde devam edilmesine karar nbsp;verildiğini aktaran nbsp;Aksoy, şunları kaydetti: "Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer nbsp;enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına nbsp;bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile nbsp;seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Bu tanı nbsp;sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda nbsp;gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı nbsp;zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan nbsp;etkilendiği tespit edilmiştir. Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan nbsp;hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız, nbsp;göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji nbsp;ve nbsp;kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...