Nejat İşler için kritik karar - işte son durumu

/ Kaynak: DHA
Nejat İşler için kritik karar - işte son durumu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Nejat İşlerin durumunu doktorlar ortak kararla değerlendiriyor. İşte ünlü oyuncunun son sağlık durumu.

Oyuncu Nejat İşler'in Acıbadem Bodrum Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisine devam ediliyor. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İşler'in tedavi gördüğü hastaneye gelerek ailesi ile görüştü, doktorlardan İşler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yaklaşık yarım saat hastanede kalan Kocadon, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.Ünlü oyuncunun rahatsızlanmasının kendilerini çok etkilediğini dile getiren Kocadon, "Aileye geçmiş olsun dileğinde bulunduk. Hastane başhekiminden de durumu hakkında bilgi aldık. Şu anda Nejat beyin rahatsızlığı devam ediyor. Doktorlar durumunu ortak kararla değerlendiriyor, sevk edilebilir veya burada tedavisi devam edebilir. Toplantı halindeler. Toplantıdan çıkacak kararla son durum belli olacak" dedi.İşler'in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiğini anlatan Kocadon, "Doktorlar bu sıkıntıyı atlatacağına inanıyor, tabi ben de ailesi de inanıyor. Manevi desteklerimizle Nejat kardeşimizin bu hastalığı yeneceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı. Kocadon, İşler'in anne babasının üzgün olduklarını ama sakinliklerini koruduklarını dile getirdi.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Ortakent-Yahşi Beldesi'ndeki Acıbadem Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde, solunum cihazına bağlı olarak tedavisi süren ünlü oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. İşler'in Bodrum ve İstanbul'da yaşayan dostlarından Murat Ateş, Fikret Kuşkan, Ayşe Özyılmazel, Derya Şensoy, Aşkın Şenol ve Dost Elver hastaneye gelerek sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi aldı. nbsp;
Acıbadem Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. Aydın Aksoy, muayene ve tetkikler sonrasında, Nejat İşler'de şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve septik şok tablosu saptandığını belirterek, "Septik şok çoklu organ yetmezliğiyle birlikte seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiş. Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edildi. Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan İşler'in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. İşler göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...