Nejat İşler diziyi bıraktı, sağlık durumu nasıl

Nejat İşler diziyi bıraktı, sağlık durumu nasıl

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Nejat İşler'in son projesinden ayrılmasının sebebinin düzensiz hayatı ve siroz hastalığından kaynaklandığı ve söyleniyor.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, bu sezon Beren Saat ile beraber oynadıkları İntikam dizisinden ayrılmıştı. Nejat İşler'in hastalığı ne ve ne durumda? Sevilen yakışıklı oyuncu Nejat İşler, bu sezon İntikam dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı.Arkadaşları tarafından nbsp;'' Bu şekilde devam edersen öleceksin '' ikazlarına '' Bırakın beni öleceksem öleyim, zaten yaşadığım kadar yaşadım. Genç ölürsem cesedim yakışıklı olur '' dediği söylendi. nbsp;Nejat İşler'in sağlık durumunun kötü durumda duyulması sanat camiasında ve hayranlarını üzüntüye boğdu. Peki Nejat İşler'in sağlık durumu ne ve ne durumda? Ünlü oyuncu Nejat İşler'in Beren Saat ile başrolünü paylaştığı İntikam dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Nejat İşler'in siroz olduğunu ret eden yakınları Nejat İşler için '' Şu an Gümüşlük'te ama dizinin bu sezonunu kaldırabilecek durumda değil '' diyerek açıklama yaptılar. Nejat İşler'in İntikam dizisinden ayrılmasının nedeni olarak sedef hastalığının ilerlemesi ve diziyi götürebilecek durumda olmaması olarak açıklandı.(haberler.com)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...