Neden gözaltına alındılar

Neden gözaltına alındılar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Mali Şube'nin operasyonunda 22 kişinin gözaltında olduğu bildirildi.

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Mali Şube'nin operasyonunda 22 kişinin gözaltında olduğu bildirildi. Anadolu Ajansı'nın haberine göre gözaltındakiler arasında ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile net olmayan bilgilere göre bazı bakanların çocukları ve bürokratlar da olduğu kaydedildi. Operasyonda Ebru Gündeş'in eşi Reza Zerrab'ın da gözaltında olduğu ifade ediliyor.
ÜÇ BAKANIN OĞLU DA GÖZALTINDA İDDİASI
Gözaltına alınan isimler arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğullarının da bulunduğu iddia ediliyor. Bunun yanı sıra Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın da ifadesi alındığı öne sürülüyor
FATİH BELEDİYE BAŞKANI
Bazı kaynaklara göre de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in gözaltına alındığı, bilgisine başvurulacağı ifade ediliyor.
AĞAOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA
Ağaoğlu Grup CEO'su Hasan Rahvalı, Ali Ağaoğlu'nun gözaltında olduğu iddiaları üzerine "Gözaltında değil. Bilgi alınması amacıyla emniyete davet edildi" dedi.
BAŞSAVCI: BİLGİ VEREMİYORUZ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, Radikal Gazetesi'ne yaptığı açıklamada operasyonların kendi savcılıklarınca yürütüldüğünü ifade ederek, "Bir başsavcıvekilimiz de nezaret ediyor operasyona. Şu an için bilgi veremiyoruz" dedi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...