Müzeyyen Senar taburcu oldu, Müzeyyen Senar'ın sağlık durumu ne?

Müzeyyen Senar taburcu oldu, Müzeyyen Senar'ın sağlık durumu ne?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar anemi tedavisi görmek üzere getirildiği Hastaneden dün akşam taburcu edildi, Müzeyyen Senar'ın sağlık durumu ne?

Bodrum'da yaşayan Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, anemi tedavisi görmek üzere getirildiği Bodrum Hastanesi'nden dün akşam saatlerinde taburcu edildi.Çocuklarıyla Bodrum'da yaşamını sürdüren Türk Sanat Müziği Sanatçısı Müzeyyen Senar'ın evinde yapılan tetkiklerinde, kan değerlerinde azalmaya rastlanması üzerine hastaneye nakledilmesine karar verildi.Bölgeye gelen ekiplerce hastaneye kaldırılan Senar, tedavi altına alındı. Senar'ın sağlık durumu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Gamze Cengiz, rutin üç aylık kontrollerde kansızlık saptadıklarını söyleyerek "Üç ay öncesine göre kanı hemen hemen yarıya inmiş durumdaydı. Muhtemelen geçtiğimiz 3 ay içerisinde bağırsak sisteminden kanamalar olmuş olabileceğini, kansızlığının da buna bağlı olduğunu düşünüyoruz. Genel durumu iyi. Fakat yaşından ve mevcut damarsal problemlerinden dolayı kan nakli yapmamız gerekiyordu. İki ünite kan nakli yaptık, bir ünite kan hakli daha yapacağız" dedi. Senar'ın mevcut olan kansızlığın nedeninin demir eksikliği olduğunu saptadıklarını kaydeden Cengiz, demir tedavisine başladıklarını belirterek damarsal problemler ve ritim bozukluğu nedeniyle kan sulandırıcı tedavi uyguladıklarını söyledi. Senar'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ifade eden Dr. Cengiz, "Herhangi bir komplikasyon izlemezsek bu akşam ya da yarın sabah taburcu etmeyi planlıyoruz" diye konuştu. nbsp;Feraye Işıl ise annesinin tetkiklerinin yapıldığını, kısa sürede tedavisinin tamamlanıp taburcu edilmesini beklediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...