Mourinho'nun rüyası gerçekleşti

/ Kaynak: DHA
Mourinho'nun rüyası gerçekleşti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun istediği oldu. İngiliz ekibi, Şampiyonlar Ligi 2. Tur kura çekiminde Galatasaray eşleşti.

Galatasaray 'ın Juventus ile İstanbul 'da oynadığı maçtan önce "Kral Didier'i Stamford Bridge tekrar görmek istiyorum" diyen Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun istediği oldu. İngiliz ekibi, Şampiyonlar Ligi 2. Tur kura çekiminde Galatasaray eşleşti.
İşte Galatasaray'ın rakibi
İngiliz basını, Chelsea-Galatasaray eşleşmesi için "Jose Mourinho'nun Drogba rüyası gerçekleşti" yorumunda bulundu. Kurayı memnuniyetle karşılayan İngiliz basınında, "Drogba tekrar Stamford Bridge'e geliyor" başlığı atıldı. nbsp;
Jose Mourinho, kura çekimi sonrası "Zor maç olacak, ama Drogba'yı tekrar ağırlayacağız. Galatasaray zor takım. Türkiye Ligi şampiyonunu yenmek çok zor. Fakat Didier'i burada tekrar görmek istiyorum. Buraya gelmeyi hak ediyor. Benim Chelsea'ye döndüğümden 2-3 kat daha iyi karşılanmak onun hakkı" dedi. nbsp;
"DROGBA ESKİ DROGBA DEĞİL, AMA..." nbsp;
İngiliz yorumcular, "Drogba 5 yıl önceki Drogba değil, ama hala iyi bitirici. Sneijder de eski Sneijder değil. Chelsea için çok iyi bir kura" derken, Drogba'nın son on yıldaki Chelsea'nin en iyi futbolcusu olduğuna dikkat çektiler.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...