Milli takımda Abdullah Avcı'dan sonra ne olacak

Milli takımda Abdullah Avcı'dan sonra ne olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim ile görüşmek için Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'dan izin istedi

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın istifasının ardından, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim ile görüşmek için Galatasaray'ın kapısını çaldı. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avcı'nın istifa kararının resmen açıklanmasının ardından, TFF Başkanı Demirören'in telefonla Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı arayarak teknik direktör Terim ile görüşmek için izin istediğini bildirdi. Aysal'ın, Demirören'in bu isteğine olumlu yaklaştığı öğrenilirken, yakın zamanda Terim ile bir görüşme yapılması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...