MHP Amasya Milletvekili adayları kim, isimleri ne? 2018 Amasya MHP milletvekilleri

Düzenleyen:
MHP Amasya Milletvekili adayları kim, isimleri ne? 2018 Amasya MHP milletvekilleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Amasya MHP Miletvekili adayları, elmasıyla ünlü olan kentin sakinleri tarafından araştırılmaya başlandı. Nüfusuna oranla 3 adet milletvekili çıkarma imkanı bulunan şehirde, MHP Milletvekili adayları merak edildi. Peki, Amasya MHP Milletvekili adayları kimlerden oluşuyor? İşte, adaylar hakkında bazı bilgiler

MHP Amasya milletvekili adayları, bu şehirdeki vatandaşlar ve diğer illerde yaşayan kişiler tarafından aranmaya başlandı. Merakla sorgulanan MHP Amasya Milletvekili Adayları, 3 kişiden oluşuyor. Peki, MHP Amasya adayları kim? İşte, YSK'ya bildirilen MHP listesi hakkında bazı bilgiler

YSK'DAN ÖNLEM

YSK'nin Mithatpaşa Caddesi'ndeki başkanlık binasında, seçim öncesi ve seçim sırasında olası elektrik kesintilerine karşı ekstra tedbirlerin alınması gündeme geldi. 

Bu kapsamda, YSK Başkanlığı binasında bulunan jeneratöre ek olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ekiplerince yeni jeneratör kuruldu. 

Seçim gecesi elektrik kesintisine karşı YSK'nin mevcut jeneratörü devreye girecek, bunun çalışmaması halinde ise yeni kurulan jeneratör çalışacak. Bu arada oy sayımı yapılacak merkezler için de benzer tedbirler uygulamaya alınacak.

AMASYA MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1- KADİR KUTAY SAMSUN YÜKSEK ESNAF
2- MURAT SUŞEHİRLİ ORTA ELEKTRİK TEKNİSYENİ
3- ERGANİ CANBOLAT YÜKSEK ASTSUBAY

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...