Metin Oktay Fair Play ödülü Fenerbahçe'ye gitti

Metin Oktay Fair Play ödülü Fenerbahçe'ye gitti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Metin Oktay anısına düzenlenen Fair Play ödülü Fenerbahçe U15 Takımı Teknik Direktörü Tolga Şanbay ile Eskişehirsporlu Dede'ye verildi.

Türk futbolunun ve G.Saray'ın efsane ismi Metin Oktay anısına düzenlenen Fair Play Ödül Töreni, TT Arena'da yapılan törenle sahibini buldu. Ödüle, F.Bahçe U15 Takımı'nın teknik direktörü Tolga Şanbay ile Eskişerspor'un Brezilyalı oyuncusu Dede layık görüldü. Şanbay yönetimindeki F.Bahçe U15 Takımı, 3 Kasım 2012'de oynanan maçta, üç oyuncu değişikliği sonrası bir oyuncusu sakatlanan Eskişehir karşısında oyuna 10 kişi devam etmişti. Dede ise Saint Johnstone ile oynanan Avrupa Ligi maçında korner için topun başına geçmiş ama öncesinde rakipten bir oyuncu yerde kaldığı için topu rakibe vermişti.
MANCİNİ ALKIŞLAR EŞLİĞİNDE...
Ödül törenine Mancini damgasını vurdu. Öğrencileri, geç kalan İtalyan çalıştırıcıyı asansörün kapısında saati göstererek karşıladı ve alkışlar eşliğinde salona uğurladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...