Mesut Özil şampiyonluk sevincini Acun Ilıcalı ile kutladı

/ Kaynak: DHA
Mesut Özil şampiyonluk sevincini Acun Ilıcalı ile kutladı
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

2014 FIFA Dünya Kupası şampiyonu olan Almanya'nın türk asıllı oyuncusu Mesut Özil kupa sevincini tribündeki yerinde maçı izleyen Acun Ilıcalı ile kutladı.

İşte Mesut Özil'in maç sonrası kupa sevincini Acun Ilıcalı ile paylaştığı o fotoğraf. nbsp;Mesut Özil kupa sevincini tribündeki yerinde maçı izleyen Acun Ilıcalı ile kutladı. O anı unutulmaz kılan bu kare sosyal medyada çok konuldu. nbsp;Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2014 FIFA Dünya Kupası şampiyonu Almanya olduTürk asıllı oyuncu Mesut Özil'in de formasını giyindiği Almanya'nın kupayı kazanmasının ardından Mesut Özil şampiyonluk kutlamasını Acun Ilıcalı ile yaptı.2014 FIFA Dünya Kupası şampiyonu olan Almanya'nın türk asıllı oyuncusu Mesut Özil kupa sevincini tribündeki yerinde maçı izleyen Acun Ilıcalı ile kutladı. Özil ve Ilıcalı'nın kupa sevinci sırasında çektirdiği fotoğraf sosyal medyada yer buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...