Meryem Uzerli kızına 'Lara' ismini verdi!

Meryem Uzerli kızına 'Lara' ismini verdi!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'de sevilen oyuncu Meryem Uzerli kızı Lara'ya kavuştu. Meryem Uzerli'nin doğumuna Can Ateş'inde gelmemesi dikkat çekti.

Türkiye'de Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynadıktan sonra gönüllere taht kuran Meryem Uzerli Can Ateş ile birlikteliğinden olan kızına dün akşam kavuştu. Meryem Uzerli kızına Lara ismini koyarken bu mutluluğu facebook hesabından mesaj atarak dile getirdi. İşte o mesaj: 'Hosgeldin bu dünyada benim sevgili canim LARA UZERLI. 10.02.2014 dogdun. Ben allaha o kadar tesekkür ediyorum ki - saglikli dünyaya geldin!!! Ben allaha tesekkür ediyorum , cünkü bana güc Verdi : seni birinci gün den itibaren koriyabildim : yasiyorsun!!! ve bu en büyük hediyem! Benim cok yakin arkadasim Ana dogum da yanimdaydi ve tüm aileme, arkadaslarima ve SIZE : tesekkür etmek istiyorum!!! Dilerkleriniz Icin ... Sevginiz Icin ! Cok sagolun!!! istiyorum!!! Dilerkleriniz Icin ... Sevginiz Icin ! Cok sağolun!!!'


CAN ATEŞ GELMEDİ
Ateş doğum öncesi Üzerli'ye, 'Kızıma sahip çıkacağım, o benim evladım doğumda yanında olmak istiyorum' demişti. Ancak Meryem Üzerli'nin ailesi bu duruma karşı gelmiş ve Can Ateş'in gelmemesini söylemişlerdi. Meryem Üzerli kızı Lara'ya kendi soy ismini verdi.


Ardından Meryem Uzerli Instagram hesabından minik bebeğinin fotoğrafını paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...