Masterşef KİM elendi, 30 Ağustos Bu hafta masterşefte kim gitti? | 30 Ağustos MasterChef'e Veda Eden İsim kim?

Düzenleyen:
Masterşef KİM elendi, 30 Ağustos Bu hafta masterşefte kim gitti? | 30 Ağustos MasterChef'e Veda Eden İsim kim?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Masterşef kim elendi, 30 Ağustos Bu hafta masterşefte kim gitti? 30 Ağustos MasterChef'e Veda eden isim kim? TV8'in merakla ve ilgiyle takip edilen yarışması MasrterChef dolu dizgin devam ediyor. 3. sezonun ikinci haftasının eleme heyecanına yarışmacılarla birlikte izleyicilerde ortak oluyor. Bu hafta tüm eleme adaylarının mavi takımdan olması büyük şaşkınlığa yol açtı. Kırmızı takım tüm yarışmalarda kazanan taraf olmasıyla takdirleri topladı. Peki bu hafta Masterşefte veda eden kişi kim oldu? Merakla internette"Masterşef kim elendi, 30 Ağustos Bu hafta masterşefte kim gitti? 30 Ağustos MasterChef'e Veda eden isim kim?" gibi sorularla araştırmalara başlayan izleyiciler için hazırladığımız haberimiz huzurlarınızda.

Masterşef kim elendi, 30 Ağustos Bu hafta masterşefte kim gitti? 30 Ağustos MasterChef'e Veda eden isim kim? Üçüncü sezonuylada reytinglerde zirveleri bırakmayan ve izleyicilerin severek takip ettiği Masterşef 2. elemesiyle ekranlarda olacak. Bu hafta adeta kırmızı takımın fırtınalar estirerek mavi takımdakilerin bir bir potaya sokulmasıyla gidecek ismin kırmızı takımdan biri olacağı kesinleşti. Emir, Berk, Duygu, Ayyüce, Gülşah ve Uğur'un potada olduğu yarışmada kimin gideceği oldukça merak konusu. Bu sebeple internette "Masterşef kim elendi, 30 Ağustos Bu hafta masterşefte kim gitti? 30 Ağustos MasterChef'e Veda eden isim kim?" şeklinde aramalar sıkça yapılır oldu. İşte Masterşef kim elendi, 30 Ağustos Bu hafta masterşefte kim gitti? 30 Ağustos MasterChef'e Veda eden isim kim? sorularına cevap bulabileceğiniz haberimiz...

Masterchef'te bu hafta elenen isim Berk oldu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

İlk etapta gerçekleşen yarışmada; Emir, Duygu ve Ayyüce'nin başarılı tabaklar hazırlaması sonucunda. Gülşah, Uğur ve Berk ikinci aşamaya kalarak elemenin asıl 3 adayından biri oldular. Son oyunda Somer Şef yarışmacılara görev olarak Perde pilavı yemeğini sundu. Zorlu tarifi başarıyla yapıp elemeden kurtulan ilk isim mavi takımın bu haftaki kaptanı Uğur oldu.

KIRMIZI TAKIM RÜZGAR GİBİ ESTİ

Kaptanlık oyununu Uğur'un kazanamasının ardından kırmızı takıma Özgül'ü kaptanlığa seçmesiyle adeta gidiş biletini kesti. Zira Özgül'ün kurduğu kırmızı takım bütün yarışmalarda mavi takıma üstün gelerek, karşı takımın tek tek potaya girmesine sebep oldu. Öyle ki karşı takımda potaya giremeyen yalnızca iki isim kaldı, bu isimlerde Ebru ve Eray oldu. 

MASTERCHEF'E YEDEKLERDEN KATILAN YENİ YARIŞMACI BELLİ OLDU MU?

MasterChef'te bu sezonda önceki iki sezonda olduğu gibi belli haftaya kadar elenen isimlerinin yerinde yedeklerden isimler geliyor. Bu haftada elenen yarışmacının yerine kimin geldiği oldukça merak konusu. Berker Başmanav yedelerden asıl kadroya giren isim oldu.

3. SEZON MASTERCHEF YARIŞMACILARI

Serhat
Barbaros
Celal
Eray
Duygu
Özgül
Emir
Ayyüce
Esra
Furkan
Tanya
Berker
Uğur Yılmaz
Gülşah
Ebru
Sefa

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...