MasterChef ŞEF KİM ELENDİ, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 31 Ekim Master Şef elenen isim kim??

Düzenleyen:
MasterChef ŞEF KİM ELENDİ, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 31 Ekim Master Şef elenen isim kim??

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef ŞEF KİM Elendi? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu! Herkes merakla bekliyor, MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? sorunun cevabı birazdan cevap bulacak. MasterChef Türkiye'de eleme gecesi bu akşam yaşanıyor. Eleme adayları belli oldu ve bir kişi yarışmaya veda edecek. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye veda eden yarışmacı kim oldu? Masterchef 31 ekim de elenen isim kim oldu? İşte masterşef son dakika elenen isim... Masterchef'te kıran kırana mücadele devam ediyor. Master şef bu hafta kim elendi belli oldu. Masterchef'te elenen isim Murat oldu.

MasterChef ŞEF KİM Elendi? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu?... MasterChef kim elendi, kim gitti? Kim veda etti? MasterChef ŞEF eleme adayları kimler oldu? soruların tüm cevapları haberimizde. MasterŞef Türkiye'de eleme adayları açıklandı. Master Şef'de yarışmasında ilk kaybeden takım ve eleme adayları belli oldu. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? Master Şef Türkiye'de kim elendi? İşte Master Şef Türkiye'ye ilk veda eden yarışmacı kim oldu? Tüm detaylar haberimizde. Masterchef 31ekim de elenen isim kim oldu? Masterechef'te elemeye 6 isim kaldı. Peki masterchef'ten kim elenecek? Masterchef'te son ikiye kalan isim Rıfat ve Murat oldu. Masterchef'te elenen isim Murat oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI CEMRE KAZANDI

MasterChef Türkiye’nin 38. bölümünde bireysel dokunulmazlık oyunununda, en başarılı tabağı yapan Cemre oldu. Dokunulmazlığı kazanan Cemre 3. eleme adayı olarak Rıfat’ı belirledi. Dördüncü eleme adayı en çok oyu alan Eda oldu.

İLK İKİ ADAY PAZARTESİ GÜNÜ BELLİ OLDU

MasterChef jürisi kaptanlık yarışında yemeğini yetiştiremeyen 6 isim eleme potasına girmemek için mücadele etmişti.

Yasin, Batuhan, Güzide, Kıvanç, Ekin ve Alican eleme oyunu için mutfakta mücadele etti. Eleme oyununu kaybeden isimler gecenin sonunda belli oldu ve bu isimler Alican ve Ekin olmuştu.

İŞTE ELEME KALAN ADAYLAR
1- EKİN
2- RIFAT
3- MURAT
4- EDA
5- MUSTAFA
6- ALİCAN

Elemeye kalan adaylar arasından son ikiye kalan isimler Rıfat ve Murat oldu. Jüri üyelerinin seçimi ile yarışmaya veda eden isim bu hafta Murat oldu.

MasterChef ŞEF KİM ELENDİ, Kim Gitti? Master Şef Kim Veda Etti? 31 Ekim Master Şef elenen isim kim??

MEHMET ŞEF’TEN YARIŞMACILARA MÜDAHALE

MasterChef Türkiye son bölümünde, dokunulmazlığı kaybeden mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadele verdi.

Mehmet Şef, geçtiğimiz hafta MasterClass’ta öğrettiği pişirme tekniğinin uygulanmasını isteyerek, bireysel dokunulmazlık için mücadele eden isimlerden Dülger Naviga hazırlamalarını bekledi.

Zor tabak karşısında ne yapacaklarını bilmeyen yarışmacılar, birbirlerinden destek alma işini abartınca Mehmet Şef’in müdahalesiyle karşı karşıya kaldılar. Mehmet Şef, geçen seneki MasterChef Türkiye’de benzer bir olay yaşandığını hatırlatarak, yardım eden yarışmacının yanlış bilgiler vererek, yemek yapan kişinin elendiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...