MasterChef Alican Kimdir, Kaç Yaşında? Masterşef Alican Boyu, NERELİ?

Düzenleyen:
MasterChef Alican Kimdir, Kaç Yaşında? Masterşef Alican Boyu, NERELİ?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MasterChef Alican kimdir? Masterşef Alican boyu, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Alican şampiyon oldu mu, birinci oldu mu? MasterChef Türkiye'de finale sayılı saatler kala son 2'ye yani finale kalan yarışmacılar belli oldu. Son olarak Ekin ve Güzide'nin veda ettiği yarışmada Alican ve Cemre son 'ye kalan isimler oldu. MasterChef Türkiye'ye sonradan dahil olan ve kısa sürede kendisini sevdiren ve başarılı bir performans sergileyen Alican Sabunsoy kimdir internette sıkça araştırılıyor. MasterChef Alican kimdir, nereli, boyu, yaşı gibi merak edilenleri sizler için derledik...

MasterChef Alican kimdir, Masterşef Alican nereli? MasterChef Türkiye'nin büyük finali geldi çattı! Heyecanla beklenen final 29 Aralık akşamı canlı olarak TV8 ekranlarında yayınlanacak. Büyük ödülün sahibinin belli olacağı yarışmada son 2'ye kalan isimler arasında en çok dikkat çeken Alican Sabunsoy oldu. MasterChef Alican boyu, kimdir, kaç yaşında gibi merak edilenler sıkça araştırılıyor. Cemre Uyanık'tan sonra yarışmaya dahil olan ve oldukça büyük bir takipçi kitlesi elde eden Alican, sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. Master şef Alican kimdir diye merak eden izleyiciler için hakkındaki bilgileri derledik. İlk günden bugüne oldukça büyük değişim ve gelişme gösteren Alican MasterChef şampiyonu olabilecek mi? Finale kısa bir süre kala büyük heyecan sürüyor!

MASTERŞEF ALİCAN KİMDİR? MASTER ŞEF ALİCAN BOYU, NERELİ, YAŞI, HAYATI

Masterşef Alican Adanalı olmasıyla tanınıyor. MasterChef Türkiye'ye sonradan dahil olan Alican Sabunsoy 1991 yılında Adana'da doğdu. 28 yaşında olan Alican, lise eğitimini Adana’da, üniversiteyi ise Mersin’de tamamladı.

MasterChef Alican Kimdir, Kaç Yaşında? Masterşef Alican Boyu, NERELİ?

Aşçılık mesleğine memleketi Adana’da adım atan Alican, daha sonra İstanbul’a taşındı.

Alican'ın boyu internette en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Masterchef Alican’ın boyu 1.87 cm olarak biliniyor. Alican’ın doğum günü 5 Ocak, burcu ise Oğlak.

Daha önce suşi restoranında çalışan ve uzak doğu mutfağına oldukça hakim olan Alican Sabunsoy, 8 yıldır bu mesleği yapıyor. Alican Sabunsoy, aynı zamanda Adanalı olduğu için kebap ve kebap yemeklerinde iddialı olduğunu dile getiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...