Mancini'nin taktiği yere düştü

Mancini'nin taktiği yere düştü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini Gençlerbirliği maçında kağıda taktik yazıp Burak'a verdi. Burak da kağıdı yere atınca, taktik kameralara yakalandı.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. İki güne yayılan Juventus maçının yorgunluğunu üzerinden atamamış görünen Galatasaray bir türlü tempoyu yükseltemiyor, oyunun hakimiyetini ele alamıyor dolayısıyla rakip üzerinde de baskı oluşturamıyordu. Hem skorda geride olan hem de beraberliği yakalayacağı yönünde ışık veremeyen takıma müdahale ise ilk yarı bitmeden geldi. nbsp;Teknik Direktör Mancini, oyundan Hakan Balta'yı alıp, Burak Yılmaz'ı sahaya sürdü. nbsp; Bu esnada Mancini'nin taktiğini yazdığı kağıt da Burak sahaya atınca Lig TV kameraları tarafından görüntülendi. Mancini'nin yeni taktiğinde defans Eboue, Chedjou, Gökhan Zan, Semih dizilişindeydi. İtalyan hoca, yerleri değişmeyen Melo ve Selçuk İnan'ı kağıda yazmamıştı. nbsp;Forvet ise sağda Umut, solda Burak, ortada Dragba, arkalarında Sneijder şeklindeydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...