Mancini neden bıraktı? Aysal açıkladı

Mancini neden bıraktı? Aysal açıkladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Roberto Mancini ile yollarını ayıran Galatasaray'da gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi.

Ntvspor'a konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Mancini ile neden yolları ayrıldıklarını açıklarken, Alman ya da Hollanda ekolünden bir teknik adamı takımın başına getirmeyi düşündüğünü de ifade etti. Ünal Aysal'ın açıklamaları şöyle: "Mancini ile dün yaptığımız görüşmede de zaten ayrılık kararı görüşülmüştü. Mancini 3 bölgeye 3 futbolcu istedi. Yerli futbolcu transferi istemedi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı bir üst seviyeye taşımak için yabancı futbolcuları şart koştu. Bu isimler bonservis bedelleri olan isimlerdi. Federasyon'un 5+3 kararı ve UEFA'dan gelen ceza yabancı transferini zora soktu. Kadromuzda zaten yabancı oyuncular var ve bunların maliyetlerinden kurtulmamız gerekir.
Lucescu'yu isterim ama kendisinin Shakhtar Donetsk ile 1 yıllık daha sözleşmesi var. Öncelikle bu sorunu halletmesi gerekir. Alman veya Hollanda ekolünden bir teknik adamla anlaşmayı düşünüyorum. nbsp;
Olcan Adın'ın transferi için şu anda konuşmak doğru olmaz çünkü bir teknik adam değişikliğine gidiyoruz. Önce teknik direktör değişikliğinin gerçekleşmesi gerekiyor."


SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...