Mahir'in amacını çözmeye çalışırlar

Mahir'in amacını çözmeye çalışırlar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Karadayı son bölümde yine izleyicileri ekrana kilitledi. Karadayı son bölümde aksiyon ve duygusal sahneler yer aldı. İşte detaylar

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Karadayı dün akşam yine bomba gibi bir bölümle geldi. Karadayı son bölümde neler yaşandı? Mahir ile Feride barıştı mı? İşte Karadayı son bölümde yaşananlar.Mahir aslında devlete çalışan bir muhbirdir ve bu nedenle temkinli yaklaşmaları gerekmektedir. Nail'in söylediklerini mantıklı bulan kabadayılar Mahir'i uzaktan izlemeye asıl amacının ne olduğunu çözmeye karar verirler. Mahir malları teslim eder. Seyis bütün bu yaşananları bir türlü hazmedemez. Nail ve Sosyete aksini söylese de Seyis Mahir'i öldürmeye kararlıdır. Üstelik kendi elini kana bulamayacaktır, Mahir'i öldürmesi için son derece uygun bir aday bulmuşturMahir'in çay bahçesine geldiğini öğrenen Feride sevdasının onu kalbinden silmediğine emin olmuştur. Konuşmak için evlendikten sonra yaşayacakları eve gider. Mahir'in gelmesiyle tartışmaya başlayan iki sevdalı gecenin sonunda aşklarına yenik düşerler. Mahir o gece Feride'ye verdiği umuttan büyük bir pişmanlık duyacaktır. Feride'nin iyiliği için onunla bir gelecek düşlemesine müsaade etmeye niyeti yoktur. Mahir Feride'yi kendinden uzaklaştırmak için istemeyerek de olsa bir Oyun oynamaya karar verir. Mahir'in Feride'yi kendisinden uzaklaştırmak için hazırladığı oyun nedir? Feride bu oyuna gelecek midir?Mahir Kara, ailesinin gözü önünde katledilmesinden sonra bir karar alır. Bunu her kim yaptıysa misliyle ona ödetmek. O yüzden de artık gözü kara birine dönüşmüştür."Bu gözlerin ayrılığı taşısa da; ben kalbini duyuyorum. Sen hâlâ beni seviyorsun Mahir." İşte bu sözlerle açılıyor. Nihayet Karadayı hayranlarının merakla beklediği ve istediği Mahir ile Feride arasındaki küslük ve darlık bitiyor.

Mahir'in amacını çözmeye çalışırlar

KARADAYI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Mahir'in amacını çözmeye çalışırlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...