MAÇ YORUMU... Ersun Yanal'ın çaresizliği

MAÇ YORUMU... Ersun Yanal'ın çaresizliği

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sadık Söztutan'dan Fenerbahçe Torku Konyaspor maç yorumu. Kabul. Daha ligin ilk maçı... ve başlangıçlar her türlü sürprize açıktır.

Kabul. nbsp;Daha ligin ilk maçı... ve başlangıçlar her türlü sürprize açıktır. nbsp;Dünya kupalarında, Avrupa şampiyonalarında, lig maçlarında hep olmuştur. nbsp;Fenerbahçe açısından vahim olan, ligin yeni takımı Konyaspor'a yenilmiş olmak değil... 2-0 öne geçtiği bir maçın ikinci yarısında 3 gol yiyerek mağlup olmak... nbsp;Ve Fenerbahçe öyle bir camia ki, resmî maç, özel maç, ligin daha ilk maçı, gazoz maçı, şu bu diye bakmaz, bonusları birer birer geri alır. nbsp;Ersun Yanal'ın dikkat etmesi gereken şey budur nbsp;Yanal, her oyuncu değişikliğinde takımının güç kaybetmesini ve rakibe habire pozisyon vermesini seyretti. nbsp;Olmadı. nbsp;Bir daha olmamalı... nbsp;Olmasın!

SADIK SÖZTUTAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...