Maaşımı nasıl öğrenirim - Ebordro nedir

Maaşımı nasıl öğrenirim - Ebordro nedir

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

E-Bordro ile maaşını öğren! E-Bordro ile tıkla maaşını hemen öğren! E-bordro nedir? Nasıl maaşımı öğrenebilirim? bordromu nasıl bulurum?

E- bordromu görebilmek için ne yapmalıyım? nasıl girmeliyim? tüm bu sorularınızın cevabı sitemizde. E-Bordro ile maaşını öğren!T.C ile E-Bordro ile tıkla maaşını hemen öğren! E-bordro nedir nbsp;E-Bordro ile maaşını öğren! E-Bordro ile tıkla maaşını hemen öğren! E-bordro nedir? Nasıl maaşımı öğrenebilirim? E- bodromu görebilmek için ne yapmalıyım? nasıl girmeliyim? tüm bu soruularınızın cevabı sitemizde. E-Bordro devlet memurlarının aylık maaşlarını öğrenebilmeleri için geliştirilmiş elektronik sistemdir. E bordronuzu görebilmek için TC kimlik numaranızı, memuriyet sici numaranızı ve ermekli sicil numaranızı bilmeniz yeterlidir. nbsp;Genellikle memuriyet sicil numaraları sisteme tanıtılmadığı için eğer girişte sorun yaşarsanız memuriyet sicil no alanına 1 veya 0 girerek deneyiniz.
E-Bodra ıle ilgili bilgiler:
- Bordro alımı; say2000i de maaş hesaplaması yapılan genel bütçeli kamu idarelerinde çalışan memurlara açılmıştır.
- Memurların, ilk aşama uygulamasında son iki aya ait maaş bordroları Excel formatında ekrana gelecektir.
- Ekrana gelen Bordroda; memurun unvanı, hizmet sınıfı, kadro bilgileri vb. özlük bilgilerinde hata söz konusu ise düzeltilmesi için öncelikle Tahakkuk Birimi (Daire mutemedi ) aracılığı ile muhasebe birimlerine (Malmüdürlüğü veya Muhasebe Müdürlüğü) başvurulmalıdır.
- Ekrana gelen bordrolar bilgilendirme amaçlıdır.
- e-bordro alımı ile ilgili sorunlar maasuygulama@muhasebat.gov.tr elektronik adresine bildirilmelidir.

E-Bordronuza ulabilmek için TIKLAYIN...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...