Lucescu, Kafamda birçok soru işareti var

/ Kaynak: CHA
Lucescu, Kafamda birçok soru işareti var

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, şu an için istediği takımda olduğunu ve Türkiye'ye üçüncü kez dönmek istemediğini söyledi.

Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, şu an için istediği takımda olduğunu ve Türkiye'ye üçüncü kez dönmek istemediğini söyledi. Rumen teknik adam, Türkiye'de iki şampiyonluğu Fenerbahçe'ye karşı kaybettiklerini ve bu konu ile alakalı da kafasında bir çok soru işaretlerinin olduğunu kaydetti. nbsp;Daha önceki yıllarda Galatasaray ve Beşiktaş'ta görev yapan Rumen hoca Mircea Lucescu, Donetsk takımının sağlık sponsoru olan Acıbadem Fulya Hastanesi'nde düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. nbsp;Türkiye'de çalışma güçlüğünün olduğunu vurgulayan tecrübeli hoca, Türkiye'de kulüp başkanlarının çok sık değiştiğini ifade etti. Bir gazetecinin, "Türkiye'de 13 yıldır aynı başkanla devam eden Fenerbahçe'nin teklifini neden kabul etmediniz?" sorusuna Lucescu, "Ben Galatasaray ve Beşiktaş hakkında konuştum. Onların başkanları ile ilgili görüş bildirdim. Fenerbahçe ile ilgili fikrimi belirtemiyorum. Ancak iki şampiyonluğu Fenerbahçe'ye karşı kaybettiğimizi biliyorum. Bu konuyla ilgili kafamda birçok soru işareti var." diye konuştu. nbsp;Daha sonra gazetecilerin konuyu tam anlatmasını istediği Rumen hoca, "Fenerbahçe'ye karşı tabii ki olumsuz bir şey yok. Ben Shakhtar Donetsk'te yapmak istediklerimi yerine getiriyorum. Oradaki atmosfer çok güzel. İstediğim şekilde takımı kuruyorum. Yenilgiyi hiçbir zaman kabul etmiyorum. Her zaman rövanşı bir şekilde almayı da severim. Fenerbahçe'ye saygım sonsuz. Aslan burcuyum. Aslan burcu her zaman mücadele etmeyi sever. O zamanlar olanlar kimsenin suçu değil. Fenerbahçe'ye karşı olumsuz düşüncem yok. O zaman olanlar oldu. Ben şu anda istediğim yerdeyim." diye konuştu.

TÜRKİYE'DE ANTRENÖR OLARAK ÇALIŞMAK ZOR

Türkiye'de futbol antrenörü olarak çalışmanın zorluğuna değinen Lucescu, "Antrenör burada maalesef kendini kariyer açısından güvende hissetmiyor. Çok sık başkan değişiyor. Galatasaray ve Beşiktaş'ta bunu yaşadım. Zaferlerden sonra bile iki kere başıma geldi. Üçüncü kez başıma gelmesini istemiyorum. O yüzden de üçüncü kez dönme konum olmayabilir. Genelde ben tasarruf yapmayı düşünürüm. Başkanlar ise tam tersi israf ediyorlar. O yüzden anlaşamıyoruz."dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...