Kurtlar Vadisi Pusu yeni karakteriyle sallayacak!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni karakteriyle sallayacak!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Unutulmayan Üvey Baba dizisinin kötü babası Şamsi İnkaya, rekortmen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'ya transfer oldu. Kurtlar Vadisi 217. bölüm fragmanı izle

Unutulmayan Üvey Baba dizisinin karakteri aynı zamanda Türk filmleri ve dizilerinin unutulmaz karakterlerini canlandıran Şemsi İnkaya bu akşam Kurtlar Vadisi Pusu dizisine dahil oluyor. nbsp;Dizinin bu akşam yayınlanacak 217. bölümünde seyirciyle buluşacak olan Şemsi İnkaya, Vahap Kuzuzade karakterini canlandıracak. Özellikle gençlik yıllarında hayat verdiği komedi tiplemeleriyle hafızalara kazınan İnkaya, kariyerinin ikinci yarısında dram türündeki dizilerde sergilediği performansıyla her zaman çok konuşuldu. Üvey Baba, Sinekli Bakkal, Kırık Kanatlar, Gece Sesleri gibi dizilerle gündeme gelen Şemsi İnkaya geçen sezon atv'de yayınlanan Ben Onu Çok Sevdim dizisinde de İsmet İnönü'yü canlandırmıştı. Her zaman iddialı karakterlere yer veren Kurtlar Vadisi Pusu, Vahap Kuzuzade ile de bu geleneği sürdüreceğe benziyor.




Kurtlar Vadisi Pusu 217. bölüm özeti
Polat Alemdar, eski ekibiyle bir araya gelecek mi? Abdülhey ve Cahit şimdi kimin tarafında olacak? Polat Alemdar'ın Armagedon Komutanı ile ilgili planları ne? nbsp;Baltazar'ın oyununda kaybeden kim olacak; İmdat mı İhsan mı? Pusat Çakır hapishanede kimlerle karşı karşıya gelecek? nbsp;Suriye'ye Şamil'i almaya giden Kara ve adamları kiminle çatışmaya girecek? Dişçi'nin Şamil için düşündüğü formülü Ivan kabul edecek mi? Adsız, Gaye ile neden görüşecek? Gaye, Adsız'ı Abdülhey'den uzak tutabilecek mi? Savcı Leyla ve Margaret'ın savaşında kim galip gelecek? Leyla'nın kardeşi Esra bu savaştan çıkabilecek mi? nbsp;Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 6 Mart Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 217. bölümünde olacak…


BÖLÜM FRAGMANI
KURTLAR VADİSİ PUSU 217.BÖLÜM FRAGMANI İZLE




ŞEMSİ İNKAYA KİMDİR?
Şemsi İnkaya, (d. 13 Nisan 1939, İstanbul) Türk tiyatro ve sinema oyuncusu. Ticaret Lisesi ve konservatuarda okudu. Tiyatro sanatçısı Ayten Erman ile evlenip ayrılmıştır. Ozan isminde bir oğlu vardır. Sanat hayatına İ.Ü.T.B. Gençlik Tiyatrosu'nda amatör olarak başlamıştır. İlk oyunu "Pabuçcu Ahmet"tir. Avni Dilligil, Ulvi Uraz gibi pek çok tiyatroda yetişmiştir. İnkaya, Tiyatro Oyuncuları Derneği (To-Der) üyesi ve denetleme kurulu başkanıdır. 1970 ve 1980'li yıllarda Yeşilçam'da pek çok karakter rollerinde oynamıştır. 1981 yapımı Gırgiriye, 1982 yapımı Görgüsüzler gibi filmlerde çok sevilmiştir. 1998 yılında "Üvey Baba" dizisinde oynamıştır. 2002 yılında Şemsi İnkaya Üvey Baba dizisinden ayrıldıktan sonra Efsane Pamir dizisinde Efsane Pamir karakterini canlandırdı .

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...