Kuran-ı Kerim yakmaya hazırlanan Terry kelepçelendi

Kuran-ı Kerim yakmaya hazırlanan Terry kelepçelendi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

ABD'de İslam düşmanlığıyla adından söz ettiren Terry Jones, 11 Eylül'de ölenler kadar Kuran- Kerim yakmaya hazırlanırken yakalandı.

ABD'de İslam düşmanlığıyla adından söz ettiren Terry Jones gözaltına alındı. Rahip Jones; 2001 yılında gerçekleşen 11 Eylül saldırılarında ölenlerin sayısı kadar Kur'an-ı Kerim yakmaya hazırlanırken yakalandı. Polis ekipleri, rahibin Florida'ya bağlı Mulberry kasabasındaki evinde gazyağına bulanmış 2 bin 998 Kur'an-ı Kerim buldu. nbsp;62 yaşındaki rahip daha önce de Kuran-ı Kerim yakmaya çalışmıştı. 2010 yılında 200 Kur'an yakacağını açıklayan Jones büyük infiale neden olmuştu. Ancak federal yetkililerin kendisini "Böyle bir eylem ABD askerlerini riske atar ve El Kaide'ye katılımı güçlendirir" diye uyarması üzerine bu planından vazgeçmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...