'Kupa Katar'dan alınabilir'

'Kupa Katar'dan alınabilir'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Yolsuzluk iddialarının her gün artması üzerine FIFA'dan açıklama: "Rüşvet iddiaları ispatlanırsa 2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak ülke değişir."

FIFA Başkan Yardımcısı Jim Boyce, Katar hakkındaki rüşvet ve yolsuzluk iddialarının ispatlanması halinde, 2022'deki Dünya Kupası'nın hangi ülkede düzenleneceğine dair oylamanın yenilenebileceğini söyledi. BBC'nin yayınına katılan Boyce, "Eğer hatalı uygulamalar yapılmışsa bunu çok ciddiye alırız" dedi. 2010'daki oylamayla ilgili devam eden bir soruşturma olduğunu hatırlatan Boyce, soruşturmadan çıkacak sonuca göre karar alınacağını ifade etti. nbsp;
İngiltere Başbakanı David Cameron ise yolsuzlukla ilgili olarak, "2018 Dünya Kupası adaylığı sırasında Prens William ve David Beckham'la çalıştık. Bu süreç, geçirdiğim hiçbir seçim sürecine benzemiyordu. Dünya Kupası'yla ilgili şimdi bir soruşturma yürütülüyor. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak. Gelecek için fırsatları kim bilebilir ki" dedi. Bu arada İngiliz basını, Katar'daki 2022 Dünya Kupası organizatörlerinin FIFA yetkilisi Michael Garcia ile iddialara ilişkin bir araya geleceğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...