Konya'da korkunç zincirleme kaza

Konya'da korkunç zincirleme kaza

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Konya'da yoğun sis ve buzlama nedeniyle gerçekleşen zincirleme trafik kazasında çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre kaza, Kulu Makası'nın Ankara yönü çıkışında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Yolda oluşan gizli buzlanma ve sis nedeniyle çoğunluğunu kamyonların oluşturduğu yaklaşık 20 araç birbirine girdi. Kaza yerine Konya ve Ankara'dan çok sayıda ambulans sevk edildi. Kurtarma ekipleri araçta sıkışan yaralıları kurtarmak için uzun süre uğraştı. Kurtarma çalışmaları sırasında, karayolunun Ankara yönü trafiğe tamamen kapandı. Kaza nedeniyle Adana-Ankara karayolundan Şereflikoçhisar, Konya yolundan ise Kulu ilçesinden itibaren makas yönüne araç geçişlerine izin verilmiyor. Bölünmüş yolun Ankara-Adana istikameti yönünde ise trafik sorunsuz işliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...