Kısmetse Olur damatlarından İlkay Karaoğlan kimdir?

Kısmetse Olur damatlarından İlkay Karaoğlan kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İlkay Karaoğlan kimdir merak ediliyor. Kısmetse Olur damatlarından İlkay, kaç yaşında? İlkay Karaoğlan kime aday olacak?

Kısmetse Olur damatlarından İlkay Karaoğlan ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. Kanal D’nin sevilen programı Kısmetse Olur tüm hızıyla devam ediyor. Kısmetse Olur damatlarından İlkay Karaoğlan ile ilgili her şeyi sizler için derledik. 25 yaşında olan İlkay, İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşıyor. Daha önce turizm sektöründe çalışmış ancak şuan turizmle uğraşmıyor. Evdeki gelin adaylarından birine talip olarak gelmediğini belirten İlkay, sempatik tavırlarıyla da dikkat çekti.  Güler yüzlü ve sıcakkanlı tutumuyla damatlar evinde de hoş karşılanan İlkay şimdiden evde kendini sevdirmeyi başaran isimlerden oluyor.

Kısmetse Olur damatlarından İlkay Karaoğlan kimdir?

İLKAY KİME TALİP OLACAK?

Kısmetse Olur damatlarından İlkay Karaoğlan kime talip geldi? Gelin adaylarının “Kime geldin?” sorusunu yanıtlayan Karaoğlan, şu an için kafasında herhangi bir gelin adayının bulunmadığını ifade etti. Hiçbir gelin adayını şahsen tanımadığını ifade eden genç yarışmacı ilerleyen süreçlerde aklında isimlerin belirebileceğini söyledi. Didem ve Tuğçe Ergişi’nin sorularına samimi yanıtlar veren yarışmacının Farima ile aşk yaşayabileceği iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...