Kısmetse Olur Akın ve Tuğçe ayrıldı mı? Akın Kırıkkayaoğlu kimdir?

Kısmetse Olur Akın ve Tuğçe ayrıldı mı? Akın Kırıkkayaoğlu kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Akın Kırıkkayaoğlu, Kısmetse Olur evinde dikkat çeken isimlerden biri. Akın Kırıkkayaoğlu ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. Kanal D’nin sevilen programı Kısmetse Olur damatlarından Akın Kırıkkaya oğlu ile ilgili her şeyi sizler için derledik.

Akın Kırıkkayaoğlu kimdir? Kısmetse Olur evinin sevilen ismi Akın Kırıkkayaoğlu ile ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde. Akın Kırıkkayaoğlu 1990 Ankara doğumlu. 181 boyu olan Akın, 77 kilo. Kısmetse Olur damatlarından Akın Kırıkkayaoğlu, aşçılık yapıyor, yüzme ve kick box ile de ilgileniyor. Akın, Kısmetse Olur damatlarından Kaan Türk’ün elenmesinin ardından gelmiş ve gelin adaylarından Rabia Karaca’ya talip olmuştu.

Kısmetse Olur Akın ve Tuğçe ayrıldı mı? Akın Kırıkkayaoğlu kimdir?

AKIN'LA TUĞÇE AYRILDI MI?

Akın ve Tuğçe arasındaki gerginlik tırmandı. Akın, Tuğçe'ye söylediği sözler için bugün ondan özür dilemeye geliyor. Tuğçe'yi kaybetme korkusu yaşadığını ve günlerdir bu sebepten ağladığını ifade eden Akın, ondan bir şans istiyor. Tuğçe ise olayların sıcağıyla hala çok kırgın olduğunu belirterek gözyaşlarını tutamıyor. İkili arasında duygusal anlar yaşanmaya başlıyor. Peki Tuğçe, Akın'ı affedebilecek mi? 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...