Kemal Kılıçdaroğlu uğradığı yumruklu saldırıda yaralandı

Kemal Kılıçdaroğlu uğradığı yumruklu saldırıda yaralandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına geldiği sırada uğradığı yumruklu saldırı sonucu yaralandı. Kılıçdaroğlu'unun gözünün kanadığı görüntülendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına geldiği sırada uğradığı yumruklu saldırıda gözünden yaralandı. Olayla ilgili ilk açıklama Sırrı Sakık'tan geldi. Sakık: Bizden biri değil. BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık ise konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile merhabalaştık. O anda saldırı gerçekleşti. Bizden biri değil" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunuldu. Kılıçdaroğlu 4 yumruk darbesi ve saldırı sırasında gözlüğü kırıldı.Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP'lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP'li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından, aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi.Kılıçdaroğlu, dört yumruk darbesi aldı ve gözlüğü kırıldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler.Saldırganın kimliği henüz belirlenemedi. Saldırgan polis eşliğinde merkeze götürülmeye çalışılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...