Kemal Kılıçdaroğlu çatışmanın ortasında kaldı, yaralılar var

Düzenleyen:
Kemal Kılıçdaroğlu çatışmanın ortasında kaldı, yaralılar var

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Artvin'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ateş açıldı. Saldırı sonrası çıkan çatışmada CHP konvoyu iki ateş arasında kaldı. İlk bilgilere göre teröristlerle çatışan ekiplerden 1 polisin yaralandığı öğrenildi...

Son dakika... Teröristler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırdı. İki ateş arasında kalan Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken, olay yerinde yaralıların olduğu gelen son bilgiler arasında. Artvin'in Ardanuç ilçesi Yanıklı mevkiinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun durdurulmasının ardından özel harekat polisinin teröristlerle girdiği çatışmada 1 polis yaralandı. Ardanuç ilçesi Yanıklı mevkiinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu özel harekat polisleri tarafından güvenlik gerekçesiyle durduruldu. Yol kenarında barikat görülmesi üzerine bölge özel harekat polisleri tarafından ateş altına alındı. Teröristlerle girilen çatışmada 1 polis yaralandı. Askeri helikopter istenen bölgede çatışma devam ediyor.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök ise, bir kanala yapmış olduğu canlı yayında şu bilgileri verdi: CHP lideri yoldan geçerken uzak bir bölgeden ateş açıldığına dair bilgiler geldi. Korumalarla ateş açanlar arasında çatışma yaşandı. Biz de daha yeni duyduk. Genel Başkanımız, güvenlikli  bölgede. Anlamaya çalışıyoruz neyin ne olduğunu. Şuanda bir yaralanma bize ulaşmadı ama güvenlikli bir yerde olması son derece düşündürücü. Vahim bir tablo ile karşı karşıyayız. Arkadaşlarla teması sürdürüyoruz. Konvoydan bir arkadaşa ulaşamadık. Belki sinyaller kesilmiştir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...