Kemal Erek kimdir? Kısmetse Olur Kemal mesleği ne?

Kemal Erek kimdir? Kısmetse Olur Kemal mesleği ne?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kanal D’nin sevilen programı Kısmetse Olur damatlarından Kemal Erek kimdir? Kısmetse Olur tüm hızıyla devam ediyor. Kemal, Kısmetse Olur evinde hangi gelin adayının eski sevgilisi çıktı?

Kısmetse Olur hafta içi her gün 12.30’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Kısmetse Olur damatlarından Kemal Erek kimdir, mesleği ne merak ediliyor. Kemal Erek 6 Haziran 1988 Şişli doğumludur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi açıköğretim bölümünde okumaktadır. Baba mesleği nedeniyle Türkiye’nin pek çok kentini gezen Erek, oyunculukla daha ilkokuldayken tanıştı. Okuldaki öğretmenlerin kendisiyle yakından ilgilenmesi ve oyunculuğa teşvik etmesiyle geleceği de şekillenmeye başladı. Henüz küçük bir çocukken iyi bir oyuncu olmayı kafasına koyan Kemal Erek kendisine hedefler belirlemiş ve kendisini oyunculuk alanında geliştirmek için büyük çaba sarfetmiştir. Turgay Tanülkü’den oyunculuk dersleri alan ve her geçen gün kendisini daha fazla geliştiren oyuncu bu sayede pek çok tiyatro ve dizide görev yapmıştır.

Kemal Erek kimdir? Kısmetse Olur Kemal mesleği ne?

KEMAL EREK, TUĞÇE ERGİŞİ’NİN ESKİ ERKEK ARKADAŞI ÇIKTI

Kısmetse Olur evinde Kemal’in gelmesiyle ilginç anlar yaşandı. Damat adaylarından Kemal, gelin adayları ile tanışmaya geldiğinde Tuğçe gözyaşlarını tutamadı. Tuğçe Ergişi, Kemal Erek için “O benim tek aşkımdı” sözlerini söyledi. 

Kemal Erek kimdir? Kısmetse Olur Kemal mesleği ne?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...