Kayahan öldü! Sosyal medya yıkıldı (KAYAHAN NEDEN ÖLDÜ?)

Kayahan öldü! Sosyal medya yıkıldı (KAYAHAN NEDEN ÖLDÜ?)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Aşk şarkılarının duayen ismi Kayahan hayatını kaybetti. Sosyal medya Kayahan için ağlıyor, sevenleri hastaneye akın etti. Kayahan neden öldü? İşte detaylar

Kayahan hayatını kaybetti. Aşk şarkılarının duayen ismi Kayahan öldü. Kayahan neden öldü? Sosyal medya Kayahan için ağlıyor. Twitter'da #Kayahan #Kayahankalbimizde hashtagleri ile tüm sevenleri mesajlarını, üzüntülerini dile getiriyor. Kayahan'ın yakın dostları hastaneye koştu. Acı haberi ilk Suat Suna twitter hesabından duyurdu. Başbakan Davutoğlu Kayahan için açıklamada bulundu. 'Kayahan'ı kaybetmenin hüznü içindeyiz' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve diğer siyasi isimler de Kayahan için mesaj yayımladı. Kayahan'ın vefatıyla ilgili doktorundan da açıklama geldi. Kayahan'ın sevenlerinden son isteği ne oldu? İşte Kayahan'a dair tüm bilgiler haberimizde....

Kayahan öldü! Sosyal medya yıkıldı (KAYAHAN NEDEN ÖLDÜ?)

KAYAHAN'I KAYBETTİK

Bir süredir yumuşak doku kanseri nedeniyle tedavi gören usta sanatçı Kayahan hayatını kaybetti. nbsp;Bir süredir hastanede tedavi altında olan Kayahan hayata veda etti. Kayahan, hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Suat Suna Twitter hesabından "Bugün kara bir gün... Ben ikinci babamı kaybettim, Türkiye de Büyük Usta'sını... Rahat uyu Kayahan Abi. Unutulmayacaksın..." diye yazdı.

Kayahan öldü! Sosyal medya yıkıldı (KAYAHAN NEDEN ÖLDÜ?)

KAYAHAN'IN HASTALIĞI NEYDİ?

İlk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen nbsp;Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, Üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı.

14 ŞUBAT'TA SEVENLERİNE VEDA ETMİŞTİ

Kanser tedavisi gören sanatçı Kayahan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde uzun bir aradan sonra sevenleriyle buluşmuştu. Kayahan o konserde adeta sevenlerine veda etmişti. İşte o gün yaşanan duygusal anlar...

Kayahan öldü! Sosyal medya yıkıldı (KAYAHAN NEDEN ÖLDÜ?)

'SENİNLE HER ŞEYE VARIM BEN...'

Beşiktaş Belediyesi'nin organize ettiği 14 Şubat Sevgililer Günü özel konserinde kanser tedavisi gören Kayahan sahneye çıkmıştı. Barbaros Meydanı'nda gerçekleşen konserde sanatçı, 14 yıl aradan sonra Nilüfer'le aynı sahneyi paylaşmıştı. Kayahan'ın 'Geceler' adlı şarkısıyla sahneye çıkan Nilüfer, sahneye sanatçının eşi İpek Açar'ı davet etmişti. Açar, 'Seninle Herşeye Varım Ben' isimli şarkıyı seslendirirken Kayahan, sahneye kızları Beste ve nbsp;Aslı'nın kollarında çıkmıştı.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

SON İSTEĞİ BU OLMUŞTU

Sırasıyla 'Gönül Sayfam' ve 'Yemin Ettim' gibi unutulmaz bestelerini eşiyle yorumlayan Kayahan o gün kendisi için sahneye konulan koltukta oturdu. Sanatçı, "Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız" sözleriyle duygusal anların yaşanmasına neden oldu, gözyaşları aktı..Telif hakları yüzünden 14 yıldır küs olan Kayahan ve Nilüfer, hayranlarının önünde birbirlerine sarıldı ve sevilen şarkılarını yıllar sonra kol kola söyledi. nbsp;

BEŞİKTAŞ ALLAH'A ISMARLADIK

Kayahan sahneden ayrılmadan önce "Beşiktaş Allah ısmarladık. Şampiyonluklar diliyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o gelsin başımıza" diyerek konser alanındakilerle vedalaşmıştı.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ünlü Sanatçı Kayahan'ın ölümüyle ilgili bir süredir tedavi gördüğü hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, sabah saatlerinde hayatını kaybetti" denildi.

66 yaşındaki ünlü sanatçının tedavisini yürüten Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Demir, "Kayahan 1,5 yıldır ileri evre küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle hastanemizde tedavi görüyordu. İlk dönemde tedaviye çok iyi cevap vermesine rağmen, son dönemde tedaviye gelişen direnç, hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle maalesef kendisini kaybettik" dedi

KAYAHAN'IN HAYATI-TIKLA

Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Nahit Çakar, "Hastamız bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Kayahan, hastalığının ilerlemesi sonucu oluşan solunum yetmezliği ve bunun beraberinde gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti" ifadelerini kullandı.

Kayahan öldü! Sosyal medya yıkıldı (KAYAHAN NEDEN ÖLDÜ?)

DAVUTOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir süredir yumuşak doku kanseri sebebiyle tedavi gören usta sanatçı Kayahan'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Türk müziğine sayısız beste kazandıran, bir neslin şarkılarıyla büyüdüğü #Kayahan'ı kaybetmenin hüznü içindeyiz. Ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiasına taziyelerimi iletiyorum" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KAYAHAN MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, usta sanatçı Kayahan'ın vefatı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır" dedi.

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı şöyle:

"Türk pop müziğinin saygıdeğer ismi, besteci ve söz yazarı Kayahan'ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Şarkıları ve sesiyle, aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen Kayahan, Türk pop müziğinin gelişiminde önemli rol oynamış, derin izler bırakmıştır. Eserleriyle yaşamaya devam edecek olan merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Kayahan'a Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum."

DAVUTOĞLU: BİR NESLİN ŞARKILARIYLA BÜYÜDÜĞÜ KAYAHAN

Sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı mesajında Kayahan'ın hayatını kaybetmesinden duyduğu üzüntüyü ifade eden Davutoğlu, "Türk müziğine sayısız beste kazandıran, bir neslin şarkılarıyla büyüdüğü Kayahan'ı kaybetmenin hüznü içindeyiz. Ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiasına taziyelerimi iletiyorum" dedi.

Kayahan'ın vefatıyla ilgili siyasilerin taziye mesajları şöyle:

Meclis Başkanı Cemil Çiçek: Kayahan'ın vefatından büyük üzüntü duydum. Onu her zaman özlemle arayacağız. Sevenlerine başsağlığı diliyorum.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Kayahan; sevginin, samimiyetin sanatçısıydı. Dinleyicisine hep sevdalı kaldı. Milletimize has zarif duyguların kaybıdır. Başımız sağolsun.

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik: "Kayahan, gönüllerde iz bırakan eserleri ve beyefendi tarzıyla yüreklerimizde her zaman özel bir yere sahip olacak, Türk müziğine verdiği emekler için her zaman sevgi ve saygıyla anılacaktır.Büyük sanatçıya Yüce Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve sanat camiamıza sabırlar diliyorum."

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu: Ülkemizin yetiştirdiği değerli sanatçılarımızdan sevgili Kayahan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Hayırlı Cumalar. Ülkemizin Yetiştirdiği Değerli Sanatçılarımızdan Kayahan'a Allah'tan Rahmet, Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı Dilerim

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce: Odalarda ışıksızız. Mekanın cennet olsun Kayahan

İstanbul Valisi Vasip Şahin: Türk müziğinin önemli bestekar ve sanatçısı Kayahan'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ: "Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün yolumuz kesişecek." Mekanın cennet olsun Büyük Sanatçı Kayahan

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü: Ünlü sanatçı Kayahan'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Tüm sevenlerinin ve yakınlarının başı sağolsun.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın: Sevgili Kayahan'a Allah'tan rahmet; tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. O, gönüllerde iz bırakan şarkılarıyla dilden dile hep yaşayacak.


CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir: Değerli sanatçmız Kayahan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz Allah'tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyorum nbsp;

İŞTE ÜNLÜ SANATÇILARIN TWEETLERİ

Gül Burcu Demir ?@gulburcudemir nbsp;

Seninki bir aşk hikayesi gibiydi sen aşk gibiydin rahat uyu ??mekanın cennet olsun nbsp;#Kayahan

Esra Erol ?@ErolEsra nbsp;

Adini yazmislar gokyuzune.... #Kayahan nbsp;

Erhan ÇELİK ?@Erhan_Celikk nbsp;

"Vallahi, billahi alem fani" #Kayahan

Mustafa Ceceli ?@mustafaceceli nbsp;

#Kayahan abi... Sen yazdın ben söyledim: "Ölüm bile ayıramaz bizi..."

iskender paydas ?@iskenderpaydas nbsp;

Baba yarım KAYAHAN hayata gözlerini yumdu.Mekanı cennet olsun.

Demet Akalin Kurt ?@DemetAkalin nbsp;

Güle güle, güzel kelimelerin insanı ????

#NurİcindeYatKayahan

İrem Derici ?@iremderici nbsp;

Çok çok çok üzgünüm, bi' devir daha bitti... Yerin dolmaz büyük usta Kayahan, huzurla uyu! #Kayahan nbsp;

Kayahan öldü! Sosyal medya yıkıldı (KAYAHAN NEDEN ÖLDÜ?)



Nurgül Uçar Genç ?@nurgulucar nbsp;
#Kayahan ile birlikte ilk gençliğimden bir parça koptu gitti sanki. Saygı ve rahmetle.. Nur için de yat büyük usta.


mustafa mazlum ?@musmzlm nbsp;
Büyük usta #Kayahan mekanın cennet olsun nur içinde yat.


Emre Demirci ?@Dmrcs nbsp;
Canım bile bile gülüm bile bile kölen oldum ben. nbsp;#Kayahan


Sezen ?@gamzenursezen nbsp;
Adını yazmışlar gökyüzüne.. Mekanın cennet olsun büyük usta #Kayahan


M.İşcan ?@mrdiscan
Siyah - Beyaz film gibi biraz.... #Kayahan


ibrahim erol ?@erolsiv nbsp;2 dk.2 dakika önce
Bir yemin ettim ki #Kayahan allah mekanını cennet eylesin


Melisa ?@melisa_yldrn nbsp;
Mekanın cennet olsun sesi,gönlü güzel abimiz #Kayahan


Tutku ?@tutkucoskun nbsp;
Şarkılar da sustu ve Aşk Şarkıları seninle güzeldi büyük üstad.Kayahan'ı kaybettik başımız Sağolsun. #Kayahan


İbrahim SAPAN ?@ibrahimsapan nbsp;
Sanatçı kişiliğiyle yeni nesile örnek, Usta sanatçı #Kayahan'ı kaybettik.mübarek Cuma Günü hürmetine ruhu şaad olsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...