Kadıköy'de bayram! Fener iyiden iyiye şampiyonluk havasına girdi

Kadıköy'de bayram! Fener iyiden iyiye şampiyonluk havasına girdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Antalya galibiyeti F.Bahçe'yi mutlu sona bir adım daha yaklaştırdı. Futbolcular ve tribünler maç sonrası karşılıklı şampiyonluk tezahüratları yaptı.

Beşiktaş'ın iki ve G.Saray'ın üç puan kayıplarıyla zaten açık olan puan farkını daha da açma fırsatını eline geçiren F.Bahçe, eksiklerle çıktığı Antalya maçında bu şansını tepmedi ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Düşme hattındaki rakibi önünde üç altın puan daha alan sarı-lacivertliler Beşiktaş'la puan farkını 12'ye, G.Saray'la ise 13'e çıkardı. Fenerbahçe taraftarları karşılaşmaya yoğun ilgi gösterirken, Saracoğlu adeta bayram yeri gibiydi. Havanın da güzel olmasının etkisiyle sarı-lacivertliler tribünlerin büyük bölümünü doldurdu. Fenerbahçe taraftarlarının maç öncesi şimdiden şampiyonluk tezahüratları söylemeye başladıkları gözlendi. Antalya önünde gelen galibiyetle birlikte adeta kendilerinden geçen tribünler maç sonunda da şampiyonluk tezahüratlarıyla stadı inletti. nbsp;
KUTLAMA PROVASI YAPTILAR
Fenerbahçe, maç sonrasında adeta bir şampiyonluk kutlaması provasında bulundu. Orta alanda toplanan futbolcular taraftarla ortak tezahürat yaparken, ardından tüm tribünler dolaşıldı ve karşılıklı tezahüratlar, dans şovları devam etti. Yabancı futbolcuların çocuklarının da katıldığı kutlamalar maç sonunda yaklaşık 10 dakika sürdü. Bu arada Alves'in yaptığı hareketlerle Kuyt'ın çocuklarını korkutması gülüşmelere sebep oldu. F.Bahçeli futbolcular soyunma odasını da şampiyonluk tezahüratlarıyla inletirken sevinç doruk noktasına çıktı. Ersun Yanal oyuncularını kutlarken coşku tesislere dönüş yolunda da devam etti. Taraftarlar da stat çıkışında uzun süre şampiyonluk tezahüratlarını sürdürdü.


Sadece bir adım var
F.Bahçeli futbolcular maç sonrası şampiyonluk mesajları verdi. Emektar Selçuk Şahin, "Zaman zaman hatalar yaptık ama genelde iyi bir maç çıkardık. Şampiyonluğa bir adım kaldı. Bir an önce bitirmek istiyoruz bu işi. Camia olarak çok özel şampiyonluğumuza 1 hafta kaldı diyebilirim. Rakiplerimiz çok puanlar kaybetti. Bu kadarını biz de beklemiyorduk. Beşiktaş derbisi umarım keyifli geçer, G.Saray maçı gibi olmaz" şeklinde konuştu. F.Bahçe'de dün 10. maçına çıkan, ilk golünü atan ve bu mutluluğunu ikinci golle taçlandıran Kadlec de, "Benim için hayatımın en güzel günlerinden biri. Çok uzun zaman oldu forma şansı bulmayalı. Şans geldiğinde en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. 2 gol de ayrı güzeldi. Artık mutlu sona doğru yürüyoruz" açıklamasında bulundu. nbsp;


2014 Mayıs göndermesi

G.Saray tribünlerinin şampiyonluk mesajı içeren "2014 Mayıs" pankartına Fenerbahçe tribünlerinden cevap geldi. Maç öncesi seremonide "2014 Mayıs Atma Ziyaaa" pankartı açıldı. Pankartta Neşeli Günler filminde Ziya karakterini canlandıran Şener Şen ve Ünal Aysal'ın 'çilek' söylemine ithafen çilek de yer aldı.


TWITTER'DAN


Sow ve Kuyt kendini tekmenin önüne attı. Para için değil, Arma için oynayanların takımıdır Fenerbahçe. @AlexSouza


Hangi hafta şampiyon olsak acaba diye düşünür olduk. Büyüksun Fenerbahçe :)) @sonelvedaaa


Maç mı yapiyoruz, dövüş mü belli değil 2 haftadır ne bu ya. Geçmis olsun Kuyt, Sow ve Salih. @Oguzgursoy93


Elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyonluğa doğru yürüyoruz. Hayat ne güzel @wert785

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...