Kaçak Gelinler'den müjdeli haber! Bundan sonra...

Kaçak Gelinler'den müjdeli haber! Bundan sonra...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Show Tv'den TV8'e transfer olan ancak orada da tutunamayan gençlik dizisi Kaçak Gelinler'den sevenlerine güzel haber geldi.

Yayın hayatına Star TV'de başlayıp TV8'de devam eden ancak orada da tutunamayan Kaçak Gelinler dizisi yeniden ekranlarda olacak
Türk dizi tarihinin en tatlı gençlik dizilerinden olan Kaçak Gelinler'den çok müjdeli bir haber geldi.Başrollerinde Selin Şekerci,Açelya Topaloğlu,Deniz Baysal,Ege Aydan,Fırat Albayram,Furkan Andıç,Fırat Altunmeşe gibi isimlerin olduğu dizi, geçtiğimiz yaz Star ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Kısa zamanda hatrı sayılır bir izleyici kitlesine sahip olan dizi Ekim ayında sürpriz bir kararla TV8'e transfer olmuştu. Ancak TV8'de devamlı günü ya da saati değişen dizi, bir süre sonra final yapmak zorunda kalmıştı. Final sahnesinde çok konuşulan bir kaza sahnesiyle izleyici meraktan çıldırtan dizinin yeni sezonda yeniden ekrana geleceği iddia ediliyordu.Hatta kanalının Show TV olacağı dahi yazılmıştı. Bu gece dizi ekibinden çok sürpriz bir haber geldi.Ana kadronun bir çoğunun yer aldığı bir fotoğraf ve video sayesinde takipçilere güzel haber verildi. Dizi aynı kadrosuyla çok yakında yeniden ekranlarda olacak.


Sevenlerine duyurulur.
Anıl Koldaş nbsp;
Kaçak Gelinler'den müjdeli haber! Bundan sonra...

KAÇAK GELİNLER KONUSU
Kaçak Gelinler, NTC Medya tarafından yapılıp TV8'de yayınlanan komedi türündeki Türk televizyon dizisi. Başrollerini Selin Şekerci, Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu paylaşmaktadır. İlk bölümü 23 Haziran 2014'te yayınlanmıştır. 28 Eylül 2014'te yayınlanmış olan 14. bölümüyle ekranlara bir süre veda etti. Daha sonra ise 8 Ekim Çarşamba gününden itibaren tv8'de yayın dönemine devam etti[1] 22 Ocak 2015 tarihinde 29. bölümüyle final yaptı ve ekranlara veda etti.[2] Ancak yapımcının yaptığı açıklamaya göre yazın dizinin devam etmesi bekleniyor.[3] Yeni kanalı ise Show TV.[4]


Evlilikten kaçan üç kadın gelinlikleriyle Adnan Menderes Havalimanı'na girer. Her üçü de aşklarının peşinden koşarken bir anda kendilerini İstanbul yolunda bulurlar. Şebnem, Almilla ve Kainat İstanbul'da kuracakları yeni hayatlarında birbirlerine destek olacak ve zorlukların üstesinden geleceklerdir.


KARAKTERLERİ
Selin ŞekerciŞebnem, kendisi Arda'ya aşıktır. Arda değildir fakat Şebnem hamile olduğunu söylemiştir ve evlenmek zorunda kalmışlardır sonradan hamile olmadığını söylemiştir ve Arda evleneceği sırada kaçmıştır. Ve Şebnem de peşinden İstanbul'a gidecektir. Hava alanında Kainat ve Almilla ile karşılaşmış, ve beraber İstanbul'a gitmişlerdir. Ve İstanbul'da Selim'e aşık olmuştur ve Selim'le sevgililerdir.
Deniz BaysalKainat, Ege'ye aşıktır fakat Kasap adlı kişiyle nikah masasına oturmuştur, onunla evlenmek istemiyordur fakat zorundadır. Sonunda İstanbul'a Ege'nin yanına gidecektir. Hava alanında Şebnem ve Almilla ile karşılaşmıştır. Sonradan beraber İstanbul'a giderler. Ve Ege'nin kendisinden 20 yaş büyük bir kadınla beraber olduğunu öğrenir ve bir kanalda çalışan Can'a aşık olmaya başlamıştır böylece Can'la sonradan 20.bölümde birlikte olmuşlardır.Oyunculuk yapmaktadır.
Açelya TopaloğluAlmilla, 12 yaşından beri fallarında çıkan kendisini görmemiş Akif Tatlıcı'ya aşıktır ama aslında Akif Tatlıcı yoktur. Sadece inanır. Kendisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanan Hüsnü ile evlenecektir ama sonradan bir telefon sonucu ile gelinlik provasındayken İstanbul'a gitmeye karar verir. Hava alanında Şebnem ve Kainat ile karşılaşmış, arkadaş olmuşlardır. İstanbul'da Özgür ile karşılaşmış ve Hüsnü bunları görerek evlenmekten vazgeçmiştir.
Furkan AndıçSelim, zengin bir ailenin çocuğudur. Yakışıklı ve zariftir. Kimseye bir duygusu yoktur fakat görünce Şebnem'e aşık olmuştur.
Fırat AltunmeşeCan, habercidir. Kainatı ilk gördüğünde ona aşık olmuştur. Onun için elinden geldiğince iyilik yaptı ve sonucunda işinden oldu. Fakat O zamanlar Kainat Ege'ye aşıktı. Ama Kainat da sonradan Can'a âşık olmaya başlar.20.bölümde birlikte olmuşlardır.
Fırat AlbayramÖzgür, Almilla'ya aşık olmuştur fakat kendisini Akif Tatlıcı olarak tanıtmıştır . Daha sonra yaptığı motosiklet kazası sonucunda Almila, adının Özgür Sağlam olduğunu öğrenmiştir. Şu an araları bozuk olsa da Özgür, Almilla'yı çok seviyordur. Kendisi Almila için adını Akif Tatlıcı olarak değiştirmiştir.
Cihan YeniciEge, Kendisinden 20 yaş büyük bir kadınla ilişki yaşıyordu ve o zamanlar Kainat Ege'ye aşıktı ama Ege,Kainat'ı takmazdı . Daha sonra Ege Kainat'a aşık olmuştur ve bu sefer Kainat, Ege'nin kendisinden 20 yaş büyük birisiyle ilişki yaşadığını öğrenir, Ege'den nefret etmeye başlar ve Can'a aşık olmaya başlar.
Tarık ÖzenbaşArda, İlk önce Şebnem'e karşı bir duygusu yoktur fakat Şebnem hamile olduğunu söyleyince evlenmek zorunda kalmıştır ama Şebnem'i sevmiyordur. Sonra nikah masasındayken Şebnem hamile olmadığını söylemiştir ve Arda nikah masasından kaçmıştır. Şebnem peşinden İstanbul'a gider ve Arda sonradan yaptıklarına pişman olur, Şebnem'e aşık olmaya başlamıştır ve Şebnem ondan soğumuş, Selim'e aşık olmuştur. Arda halen Şebnem'e kendini affettirmek için uğraşır ve evlenme teklifi eder fakat Şebnem reddeder.
Şenay GürlerSeniha, İzmir'de yaşamakta, gururlu, zarif ve bazende itici olan Seniha Sultan. Müfit'e aşıktır yaklaşık 20 yıl önce ilişkileri vardı fakat bir sorundan dolayı ayrılmışlardır. Zengindir ve Şebnem'in teyzesidir.
Ege AydanMüfit, Seniha'ya aşıktır bir kafesi vardır orayı işletir.Seniha ile 26.bölümde evlenmişlerdir.
Tuğçe Kıltaçİzafet, dedikoducudur ama temiz kalplidir. Çok iyidir ama dedikodu onun işidir.
Atilla Doğukan TürkyılmazMemo, bir bakkalda çalışır İzafet'i sevmez. Kaçak Gelinler'in arkasından onlar ne yaparsa hemen ardından Twitter hesabından paylaşır.Para karşılığında her şeyi yapar.
Serenay AktaşPınar, Kainat ile aynı dizide oynamaktadır.Pınar Kainatı kıskandığı için Can ile ayrılması için elinden gelen herşeyi yapar.Ve Can'a âşıktır.Kainat anlamasın diye Önder'e asılmaktadır.
Sertan ErkaçanÖnder,Almilla ile aynı Yoga merkezinde çalışmaktadır.İlk başlarda Almilla'yı sevmiştir.Ve Özgür ile ayırmaya çalışmıştır. Sonradan da Pınar geldiğinde Pınar dan hoşlanmaya başlamıştır.


YAYIN TAKVİMİ
SezonGösterim günü ve saatiSezon başlangıcıSezon finaliÇekilen bölüm sayısıBölüm aralığıTV sezonuTV kanalı
1. SezonPazartesi 20.00, 20.30
Pazar 20.00
Çarşamba 20.0023 Haziran 201428 Eylül 2014141-142014Star TV
2. SezonÇarşamba 20.00
Perşembe 20.00, 22.30,22.00,20.45 (27 Kasım'dan itibaren)[5]8 Ekim 201422 Ocak 2015 (Final)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...