Juventus'tan ilginç Trabzon yorumu, 'Umarım kar yağmaz'

/ Kaynak: DHA
Juventus'tan ilginç Trabzon yorumu, 'Umarım kar yağmaz'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Juventus, Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ile eşleşti. Eşleşme sonrası Juventus 'Umarım Trabzon'da oynamaya gittiğimizde kar yağmaz'yorumunda bulundu.

Galatasaray'ın Devler Ligi'nden elediği Juventus, Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ile eşleşti. Siyah-beyazlı kulüpten kura için ilginç bir açıklama geldi.Juventus Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Pavel Nedved, İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu.İtalyan Mediaset kanalına konuşan Nedved, "Umarım Trabzon'da oynamaya gittiğimizde kar yağmaz. Güzel bir maç olacağına inanıyoruz" dedi. Kar yağışının olumsuz etkilediği saha şartlarına rağmen Galatasaray ile oynamak zorunda kaldıklarını hatırlatan Nedved, "Şimdi hak ettiğimiz yerdeyiz ve iyi oyunumuzla iyi bir tablo ortaya koymak istiyoruz" diye konuştu. Avrupa Ligi'ne yeterince değerli gözüyle bakılmadığını öne süren Nedved, "Dikkatli olmalıyız. Bizi uzak bir deplasman bekliyor. Avrupa Ligi'nde maksimum güçle oynama isteğimiz var. Finalin Torino'da olması o kadar önemli değil. Oraya varana kadar yolumuz çok uzun" ifadelerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...