Juventus farklı kazandı, 2. sıraya yerleşti

Juventus farklı kazandı, 2. sıraya yerleşti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın bulunduğu grubtaki diğer maçta Juventus Kopenhag'ı 3-1 mağlup etmeyi başararak grupta 2. sıraya yerleşti.

nbsp;Juventus Arena'da oynanan maçın ilk yarısını ev sahibi ekip nbsp;Arturo Vidal'ın penaltıdan attığı golle 1-0 önde tamamladı. 2. yarıda ise Kopenhag 56. dakikada Mellberg'in gollüyle durumu 1-1'e getirse de Juventus 61. dakikada Vidal'ın golüyle tekrar öne geçti. Maçta dakikalar 63'ü gösterdiğinde sahneye çıkan Arturo Vidal'ın golüyle durum 3-1'e geldi ve maç bu skorla tamamlandı. Bu sonucun ardından Juventus puanını 6'ya yükseltirken, Kopenhag 4 puanda kaldı.
Juventus 3, Kopenhag 1
90'FC Copenhagen takımından Nicolai Jorgensen sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
90'Paul Pogba ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'Juventus takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Paul Pogba tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
89'Juventus takımı Mirko Vucinic ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Mirko Vucinic tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
87'Ceza sahası içinde topla buluşan Mirko Vucinic, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
87'Andrea Pirlo ile Juventus takımı köşe vuruşu kullanacak.
86'Paul Pogba önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Paul Pogba tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
85'FC Copenhagen takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Lars Jacobsen geçiyor.
85'Juventus takımında Kwadwo Asamoah faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Olof Mellberg.
84'Mirko Vucinic, orta yuvarlağa yakın bir noktada Danny Amankwaa tarafından faule maruz kalıyor.
83'Ragnar Sigurdsson, Claudio Marchisio tarafından faulle durduruluyor. FC Copenhagen, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
83'FC Copenhagen takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Nicolai Jorgensen.
83'Juventus takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Arturo Vidal çıkıyor ve yerine Angelo Ogbonna oyuna giriyor.
81'Juventus takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Carlos Tevez çıkıyor ve yerine Mirko Vucinic oyuna giriyor.
80'FC Copenhagen takımında oyuncu değişikliği; Youssef Toutouh oyundan çıkarken Marvin Pourie oyuna giren isim.
79'Thomas Kristensen, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Claudio Marchisio tarafından faule maruz kalıyor.
79'FC Copenhagen takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu FC Copenhagen adına Olof Mellberg kullanacak.
78'Andrea Pirlo, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Johan Wiland kurtarıyor.
78'Danny Amankwaa topa eliyle müdahale ediyor.
77'FC Copenhagen, Lars Jacobsen ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
77'Paul Pogba ile Rurik Gislason arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Paul Pogba.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede FC Copenhagen takımı oyuna başlayacak.
76'FC Copenhagen takımında oyuncu değişikliği; Thomas Delaney oyundan çıkarken Danny Amankwaa oyuna giren isim.
73'Rurik Gislason, Arturo Vidal tarafından faulle durduruluyor. FC Copenhagen, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
73'FC Copenhagen takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Olof Mellberg.
73'Ofsayt.Rakip ceza sahasının yayında ofsayta düşen oyuncu Carlos Tevez
71'Juventus, Gianluigi Buffon ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
71'Rurik Gislason ile Kwadwo Asamoah arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Rurik Gislason. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Juventus takımı oyuna başlayacak.
71'Lars Jacobsen ile FC Copenhagen takımı köşe vuruşu kullanacak.
71'FC Copenhagen takımından Lars Jacobsen sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
70'Lars Jacobsen ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
70'FC Copenhagen takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Lars Jacobsen geçiyor.
69'Juventus takımında oyuncu değişikliği; Simone Padoin oyundan çıkarken Claudio Marchisio oyuna giren isim.69
69'Rurik Gislason, Martin Caceres tarafından faulle durduruluyor. FC Copenhagen, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
67'FC Copenhagen, Pierre Bengtsson ile köşe vuruşu kullanıyor.
67'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Pierre Bengtsson ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
66'Youssef Toutouh, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Gianluigi Buffon kurtarıyor.
64'Golün asistini yapan isim Paul Pogba.
64'GOOLLL!! Arturo Vidal ile Juventus farkı 2'ye çıkarıyor.
63'Carlos Tevez, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Nicolai Jorgensen tarafından faule maruz kalıyor.
63'Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Giorgio Chiellini kullanacak.
61'GOOOLL!! Arturo Vidal penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.
61'FC Copenhagen takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cristian Bolanos çıkıyor ve yerine Thomas Kristensen oyuna giriyor.
60'FC Copenhagen takımında Olof Mellberg faul yapıyor.
60'FC Copenhagen takımında Olof Mellberg, sarı kart görüyor.
59'Juventus takımından Paul Pogba sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
59'Andrea Pirlo rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.59
56'Ragnar Sigurdsson, gol pasını veren isim.
56'GOOOLL!! Olof Mellberg skora dengeyi getiriyor.
56'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Pierre Bengtsson ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
55'Rakip yarı alanın ortalarında Arturo Vidal için ofsayt bayrağı kalkıyor.
55'Arturo Vidal altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
52'Kwadwo Asamoah ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
51'Kwadwo Asamoah ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
50'Carlos Tevez, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
49'Juventus takımından Simone Padoin sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
46'Ceza sahası içinde topla buluşan Nicolai Jorgensen,penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
45'Kwadwo Asamoah rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
44'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Kwadwo Asamoah ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
44'Juventus takımından Simone Padoin sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
43'Juventus takımından Arturo Vidal sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
42'Kwadwo Asamoah ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
41'Juventus takımı Paul Pogba ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Paul Pogba tarafından çekilen şut auta gidiyor.
39'Andrea Pirlo, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Johan Wiland kurtarıyor.
39'Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Juventus adına Andrea Pirlo kullanacak.
38'Carlos Tevez, Thomas Delaney tarafından faulle durdurulduğu için Juventus ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
37'Arturo Vidal, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Johan Wiland kurtarıyor.
35'Bu dakikada Juventus takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Andrea Pirlo
35'Kwadwo Asamoah, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Lars Jacobsen tarafından faule maruz kalıyor.
35'Juventus takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Andrea Pirlo.
33'Juventus takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Paul Pogba geçiyor.
33'Orta yuvarlağa yakın bir noktada FC Copenhagen takımında Ragnar Sigurdsson faul yapıyor.
33'FC Copenhagen takımında Ragnar Sigurdsson, sarı kart görüyor.
31'Simone Padoin ile Pierre Bengtsson arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Simone Padoin. Taç çizgisine yakın bir bölgede FC Copenhagen takımı oyuna başlayacak.
31'FC Copenhagen takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Pierre Bengtsson.
29'GOOOLL!! Arturo Vidal penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.
28'Penaltı!. Hakem, Lars Jacobsen tarafından ceza sahası içinde sol çaprazda topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.
28'FC Copenhagen takımında Lars Jacobsen hakem Jonas Eriksson tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
28'FC Copenhagen takımından Thomas Delaney sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
27'Juventus takımından Andrea Pirlo sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
26'Claudemir De Souza, orta yuvarlağa yakın bir noktada Carlos Tevez tarafından faule maruz kalıyor.
26'FC Copenhagen, Olof Mellberg ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
23'Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Andrea Pirlo ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
22'Juventus takımı Carlos Tevez ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Carlos Tevez tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
20'Rurik Gislason ile Arturo Vidal arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Rurik Gislason.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Juventus takımı oyuna başlayacak.
20'Juventus takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Andrea Pirlo geçiyor.
20'Rurik Gislason altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
19'Rakip ceza sahası önünde bulunan Carlos Tevez ofsayta yakalanıyor.
18'FC Copenhagen, Pierre Bengtsson ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
17'Paul Pogba - Cristian Bolanos mücadelesinde hakem, Juventus yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede FC Copenhagen lehine faul kararı veriyor.
17'Juventus takımında Paul Pogba faul yapıyor.
17'Andrea Pirlo ile Rurik Gislason arasındaki mücadele hakem tarafından faulnedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Andrea Pirlo.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede FC Copenhagen takımı oyuna başlayacak.
17'FC Copenhagen takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Rurik Gislason.
16'Juventus takımından Arturo Vidal sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
15'Juventus, Andrea Pirlo ile köşe vuruşu kullanıyor.
15'Fernando Llorente şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.
14'Juventus, Andrea Pirlo ile köşe vuruşu kullanıyor.
14'Juventus takımından Andrea Pirlo sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
13'Thomas Delaney – Fernando Llorente mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Juventus lehine faul kararı veriyor.
13'Juventus, Giorgio Chiellini ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
13'Claudemir De Souza, orta yuvarlakta Carlos Tevez tarafından faule maruz kalıyor.
13'FC Copenhagen, Pierre Bengtsson ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
11'Ceza sahası içinde topla buluşan Carlos Tevez, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
9'Ofsayt. Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Kwadwo Asamoah
8'Olof Mellberg altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
8'FC Copenhagen takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Youssef Toutouh geçiyor.
8'Youssef Toutouh, Arturo Vidal tarafından faulle durduruluyor. FC Copenhagen, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
8'FC Copenhagen takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Youssef Toutouh geçiyor.
8'Youssef Toutouh, Arturo Vidal tarafından faulle durduruluyor. FC Copenhagen, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
7'Paul Pogba, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Johan Wiland kurtarıyor.
2'Arturo Vidal tarfından yapılan orta isabetli.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...