İzlanda ile Avusturya karşı karşıya

Düzenleyen:
İzlanda ile Avusturya karşı karşıya

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

EURO 2016 F Grubu'nda şampiyonanın dikkat çeken maçlarından birisi olarak lanse edilen İzlanda ile Avusturya, bugün TSİ 19:00'da Stade de France'ta karşı karşıya gelecek.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) F Grubu, 3. ve son maçında İzlanda ile Avusturya kozlarını paylaşacak. TRT Haber ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan bu karşılaşma A Milli Takımımızı da çok yakından ilgilendiriyor.

F Grubu'nda 2 puanı bulunan İzlanda'nın, 1 puandaki Avusturya maçından puan alması ve lider Macaristan'ın Portekiz'i yenmesi durumunda A Milli Takımımız, en iyi 4 üçüncü arasına girerek adını bir üst tura yazdıracak.

İzlanda ile Avusturya, Saint-Denis kentindeki Stade de France'ta karşılaşacak. Müsabakayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT Haber 'den canlı izlenebilecek.

İşte Türkiye'yi de yakından ilgilendiren o ihtimaller

Portekiz ve Macaristan maçlarından 1-1'lik beraberliklerle ayrılarak hanesine 2 puan yazdıran İzlanda'nın Avusturya'yı farklı yenmesi durumunda gruptan lider çıkma şansı bulunuyor. Beraberlik durumunda puanını 3'e çıkaracak İzlanda'nın en iyi 4 üçüncü arasına yer alarak son 16'ya kalma ihtimali de var. Macaristan'a 2-0 yenilen ve Portekiz ile 0-0 berabere kalan grubun son sırasındaki Avusturya'nın ise üst tura çıkması için İzlanda'yı mutlaka yenmesi gerekiyor.

Türkiye'nin en iyi 4 üçüncü arasına girmesi için F Grubu'nda lider Macaristan'ın Portekiz'i yenip, ikinci İzlanda'nın ise Avusturya maçından puan alması lazım. Bu gruptan beklenen sonuçların çıkması durumunda A Milli Takım, adını bir üst tura yazdıracak. F Grubu'ndan istediğimiz sonuçlar çıkmazsa bu kez, E Grubu'nda oynanacak maçlara odaklanacağız...
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...