Ivana Sert ile Yurdal Sert resmen boşandı

Ivana Sert ile Yurdal Sert resmen boşandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Birbirlerine karşılıklı dava açan işadamı Yurdal Sert ile Ivana Sert iki yıl sonra boşandı.

Birbirlerine karşılıklı dava açan işadamı Yurdal Sert ile Ivana Sert iki yıl sonra boşandı. Akşam'dan Hilal Yıldırım'ın haberine göre; Çocukları Kayon Ateş Sert'in velayetini anneye veren mahkeme, baba Yurdal Sert'in tatillerde ve her hafta çocuğunu görmesine, aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti. 400 bin lira maddi ve manevi tazminatın Ivana Sert'e ödenmesine karar veren mahkeme, yoksulluk nafakası talebinin ise reddine karar verdi. Yüksel Holding'in hissedarı iş adamı Yurdal Sert, iki yıl önce İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak bir çocuğunun annesi Ivana Sert'e, şiddetli geçimsizlik ve haysiyetsiz hayat sürme sebebiyle boşanma davası açtı. Oturdukları ev ile çocuğun kendisine verilmesini isteyen Yurdal Sert, Ivana Sert'i evden uzaklaştırılmasını istedi. Önceki evliliğinden iki erkek çocuğu bulunan Yurdal Sert, ikinci evliliğini 10 Eylül 2004'te Ivana Sert'le yaptı. Çiftin bu evliliklerinden 'Kayon Ateş' adında bir çocuklarıoldu. İddiaya göre çiftin mutluluğu, Ivana Sert'in arkadaşı Hatem Yavuz'la kurduğu iş ortaklığı sonrası bozuldu. Ivana Sert de büyük bir değişim olduğunu iddia eden kocası, eşiyle ayrı odalarda yatmaya başladı. İş seyahati diyerek sık sık şehir dışına çıkan Ivana Sert, kocasından çok iş ortağı Hatem Yavuz'la vakit geçirmeye başladı. Tek tek işten ayrılan evdeki hizmetli ve bakıcılar, Yavuz'la Ivana Sert arasında bir ilişki olduğu imasında bulundular. Hatem Yavuz da bu süreçte eşine boşanma davası açtı. Hatem Yavuz'un eşi de, Yurdal Sert'e kocasıyla Ivana Sert arasında bir ilişki olabileceğini söyledi. Yurdal Sert, sonunda eşinin bir süredir kullanmadığı cep telefonundaki e-postalara baktığında Hatem Yavuz'a ait aşk içerikli mesajları gördü. Evde eşinin bir kutuda sakladığı flash diski bulan Yurdal Sert, içine baktığında Hatem Yavuz'la eşinin birlikte hareket ederek kendisine tuzak kurulduğunu anladı. Yurdal Sert, yaptığı araştırmada eşiyle Hatem Yavuz'un kendisini aldattığını öğrendi. Yurdal Sert, boşanmak için eşi ile Hatem Yavuz'un plan yaptığını ve basını da yönlendirdiklerini iddia etti. Yurdal Sert, şu anda 7 yaşında olan çocuklarının velayeti ile 1 milyon lira manevi tazminatın yanısıra oturdukları Metrocity'deki evden Yurdal Sert'in uzaklaştırılmasını istedi.

7 MİLYON LİRA TAZMİNAT VE 100 BİN LİRA AYLIK NAFAKA İSTEDİ
Kocasının açtığı boşanma davasına karşı dava açan Ivana Sert de eşinin taleplerinin reddederek kendi taleplerini mahkemeye taşıdı. Sadakatsiz ve haysiyetsiz bir yaşam sürdüğü iddialarının külliyen yalan olduğunu dilekçesinde anlatan Ivana Sert, evlilik birliğinin sarsılmasında esas kusurlu kişinin Yurdal Sert olduğunu öne sürdü. Yurdal Sert'in kendisine gerçek dışıiftiralarda bulunduğunu belirten Ivana Sert, aşk mesajlarının ise Yurdal Sert tarafından hazırlanarak dosyaya sunulmuş olabileceğini kaydetti. Ivana Sert, kocasının birden çok kadınla alenen evlilik dışı ilişki kurduğunu, kendisini defalarca uyarmasına rağmen kocasının sürekli başka kadınlarla görüşmeye devam ettiğini iddia etti. Yurdal Sert'in hız tutkunu olduğunu, spor arabasına ve jetski'ye henüz 5 yaşındaki çocuklarını alarak hızlı bir şekilde araç kullandığını anlatan Ivana Sert'in avukatı, "Bu şekilde müvekkilim Ivana Sert'i sindirmek için çocuğunu kullanan Yurdal Sert, müvekkilimi korkutmakta, çocuğunun hayatını tehlikeye atmaktan çekinmemektedir. Müvekkilim kendisinden ve çocuğun hayatından büyük endişe duymaktadır. Davacı kocanın manevi şiddet ve baskı nedeniyle evden uzaklaştırılmasını isteyen Ivana Sert, kocasının Bodrum, Mecidiyeköy, Beykoz'daki taşınmazları ile banka hesaplarının yarısına, 11 lüks araç ve motosikletlere tedbir konulmasını talep etti. Ivana Sert'in avukatı, "Müşterek çocuğun velayeti ile Metrocity'deki konutun müvekkilime verilmesini istiyoruz. Ayrıca aylık 100 bin lira yoksulluk nafakası, çocuk için aylık 50 bin lira iştirak nafakası ile müvekkilim için 5 milyon lira maddi, 2 milyon lira manevi tazminatın ödenmesine karar verilmesini talep ediyoruz" dedi.


400 BİN LİRA TAZMİNAT ALACAK
Davanın 10'uncu celsesine Yurdal Sert ile Ivana Sert ve taraf avukatlarıkatıldı. İki yıldır süren davanın sona erdiğini belirten mahkeme, tarafların boşanmasına karar verdi. Boşanma kararına göre müşterek çocuk Kayon AteşSert'in velayeti anne Ivana Sert'e verildi. Baba, her hafta ve yılın belirli günleri çocuğunu görebilecek. Baba, müşterek çocuk için aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödeyecek. Ivana Sert'in yoksulluk nafakası talebini reddeden mahkeme, babanın boşandığı eşine 150 bin lira maddi, 250 bin lira manevi olmak üzere toplam 400 bin lira tazminat ödemesini karara bağladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...