İşte Benim Stilim Eleme Kim Elendi? (TV8 işte elenen o isim)

İşte Benim Stilim Eleme Kim Elendi? (TV8 işte elenen o isim)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

En çok konuşulan yarışma programlarından biri olan İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte Benim Stilim eleme heycanı bu akşam TV8'de canlı

En çok konuşulan yarışma programlarından biri olan İşte Benim Stilim'de kim elendi? İşte Benim Stilim eleme heycanı bu akşam TV8'de canlı.. TV8'in en çekişmeli yarışması İşte Benim Stilim'de eleme gecesi için nefesler tutuldu. Her hafta Cumartesi akşamı heyecanlı eleme gecesi ile ekrana gelen İşte Benim Stilim'in bu haftaki konuk jürisi Hadise. İşte Benim Stilim'de kim elenecek? merak konusu. İşte ayrıntılar.. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi'nde; İvana Sert sergilediği "Tango" dansıyla geceye renk katacak.İşte Benim Stilim'in bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi şarkıları dillerden düşmeyen müzik dünyasının güçlü ismi "Hadise". Hadise, programda seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ve danslarıyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak ve geceye damgasını vuracak. nbsp;

Gülay Hançer ve Özden Cerrahoğlu arasında yapılan yarışta; Gülay Hançer elendi! nbsp;

İŞTE BENİM STİLİM TV8 CANLI YAYIN

İşte Benim Stilim Eleme Kim Elendi? (TV8 işte elenen o isim)

9 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele ederken, giysileriyle sürprizler yapacaklar. nbsp;Gecenin konsepti ise "Maskeli Balo". Maskeli Balo kıyafeti ile ekrana gelecek olan yarışmacılar jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyasıya yarışacak, birbirinden renkli görüntüler ve eğlenceli dakikalar yaşanacak. Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isim kim olacak."İşte Benim Stilim Eleme Gecesi" Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter'le 21 Şubat Cumartesi akşamı saat 22.00'de TV8 ekranlarında.

İşte Benim Stilim Eleme Kim Elendi? (TV8 işte elenen o isim)

İşte Benim Stilim (Bu Tarz Benim) yarışmasında kim elendi sorusunun yanıtı verecek olan eleme gecesi sürprize gebe. 2 isim hafta içinde aldıkları yıldızlar sayesinde taç giyerek koruma altına girdiler. 5 yıldız alan Nazlı ile 4 yıldız alan Melisa Şahin eleme gecesinin en rahat isimleri oldu. nbsp;

İşte Benim Stilim yarışmacıları bu hafta elenme ihtimali olan isimler ise şunlar;

Özden Cerrahoğlu

Maria Surina

Emel Özkızıltaş

Nazlı Hamarat

Zeynep Öztürk

Gülay Hançer nbsp;

Gülnihal Candan

İşte Benim Stilim kızları içinde bu hafta elenme ihtimali olan isimler arasında Zeynep Öztürk , Nazlı Hamarat ile Gülay Hançer öne çıkıyor. Hafta içinde en az yıldızı alan bu 3 isim jürinin önüne gelebilir. Nazlı Hamarat'ın rating getirdiği düşünülecek olursa Gülay Hançer ile Zeynep Öztürk arasında jüriden en düşük oyu alan kişi İşte Benim Stilim yarışmasından elenecek. nbsp;İşte Benim Stilim Eleme Kim Elendi? (TV8 işte elenen o isim)

İŞTE BENİM STİLİM GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim yarışmasında geçen hafta Almila Kuroğlu elendi. Almila Kuroğlu sonuçla şoke olurken İşte Benmi Stilim yarışmasını hıçkırıklar arasında terketti.

Medya patronu Acun Ilıcalı kendi kanalı TV8 de yayınladığı İşte Benim Stilim için Adriana Lima'yı ikna etti. Reklam çekimleri için İstanbul'a gelen ünlü model, Acun Ilıcalı'nın kendisini ikna etmesi üzerine TV8'de yayınlanan yarışmanın eleme gecesinde konuk jüri üyeliği yapacak. Reklam çekimleri için İstanbul'a gelen Adriana Lima, Acun Ilıcalı'ya yine hayır diyemedi.

ADRİANA LİMA TÜRKİYE'DE

Türkiye aşığı olan Latin güzel Adriana Lima, yeni bir reklam çekimi için tekrar Türkiye'ye geldi. Adriana Lima, reklam çekimleri için Türkiye'ye geldi. Daha önce Türkiye'de bir markanın reklam yüzü olan ve birçok kez podyuma çıkan Brezilyalı top model Adriana Lima, yeni bir reklam çekimi için tekrar Türkiye'ye geldiNazlı Hamarat İşte Benim Stilim'de bir olay daha yaşadı.Dün yayınlanan programda Zeynep Öztürk ile arasındaki polemiğe Kemal Doğulu "Nazlı ya sen kendini ne sanıyorsun ama çok ayıp. " şeklinde araya girmesi üzerine ikili arasında kavga büyüdü. Peki Nazlı Hamarat kimdir?

İşte Benim Stilim Eleme Kim Elendi? (TV8 işte elenen o isim)

Nazlı Hamarat, Kemal Doğulu'dan fena fırça yedi.İşte Benim Stilim'in yarışmacılarının en dikkat çeken isimlerinden olan yarışmacı, 17 Şubat Salı günü Zeynep Öztürk'ün Ardahanlı olduğunu söylemesi üzerine Kemal Doğulu'nun ağır sözlerine ve eleştirileri oklarına uğradı. Peki olayların adamı Nazlı Hamarat kimdir?

Kemal Doğulu Nazlı Hamarat'ı yine fırçaladı

Nazlı Hamarat ismi sosyal medyada oldukça çok konuşuluyor. İşte Benim Stilim'de yarışmacı olan Nazlı Hamarat hakkında tüm detaylar haberimizde...İşte Benim TV8'de Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'dan Nazlı Hamarat'a çok sert fırça. İşte Benim Stilim'de 17 Şubat Salı günü Zeynep Öztürk'ün Ardahanlı olduğunu söyleyen Nazlı Hamarat'a ağır sözlerle eleştiriler geldi.TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim'de Nur Yerlitaş, Nazlı Hamarat'a çok fena tepki gösterdi. Nur Yerlitaş, 17 Şubat Salı günü yayınlanan yarışmanın yeni bölümünde Nazlı Hamarat'a "Sen kimsin. Sen neyine güveniyorsun" diyerek tepki gösterdi.

İşte Benim Stilim'de yine kavga çıktı. Nazlı Hamarat, Ardahan doğumlu olduğunu söyleyen Zeynep Öztürk'e "Ardahan'lı değilsin Gebzelisin" dedi. Nazlı Hamarat'ın zeynep Öztürk'ün memleketi ile ilgili polemik çıkartması üzerine jüri üyesi Nur Yerlitaş, Nazlı Hamarat'a çok sert tepki gösterdi. Nazlı Hamarat'ın Zeynep Öztürk'ü aşağılamasına sinirlenen Nur Yerlitaş, "Senin bu yaptığın çok ayıp sen neyine güveniyorsun kime güveniyorsun paranamı güveniyorsun sen kimsin. Bu ne ayıp birşey ya. Sen kendini ne sanıyorsun. Biz seni tanımyoruz sen benim gözümde sanatçı değilsin. Gece cd okuyup Sabah meşhur olanlar var bu ülkede. Nedir bu ya senin burnun kaf dağında. Zenginsen zenginlik senin olsun. Kadın diyor ki ardahanlıyım. Sen de diyorsun ki haber aldım Gebzelisin. Ne demek bu ya. Bu ne ayıp bir şey ya. Varsayalım ki üniversitede okudun. Kusura bakma ama ben böyle bir okumuşluğa saygı duymuyorum. Sen sürekli Zeynep'i eziklemeye çalışıyorsun. Bu kadar belden aşağı vurulmaz bu kadar küçümsenmez." diyerek tepki gösterdi.

Kemal Doğulu'da Nazlı Hamarat'a tepki göstererek, "Nazlı ya sen kendini ne sanıyorsun ama çok ayıp. Sen bu programa niye katıldın. Nereli olduğunun ne önemi var. Senin bu davranışınının ART niyetli olduğunu düşünüyorum. Sen kendi backgrounduna, kariyerine bak.Varmaya çalıştığın nokta belli. varsayalım ki Ardahanlı değil Adanalı. Ailesi Gebzede yaşıyor diye sen bunu açık mı buldun da saldırıyorsun. Babasının kütüğü Ardahandaysa Ardahanlıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...