İşte Amine'nin makyajsız fotosu! Amine kimdir?

İşte Amine'nin makyajsız fotosu! Amine kimdir?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Miss Turkey 2014 yarışmasında birinci olan Amine Gülşe, sosyal medyadan gelen yoğun istek üzerine makyajsız fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı

Amine Gülşe, ülkemizi aralık ayında Londra'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etmeye hazırlanırken sosyal medyadan gelen isteklerine karşılık verdi. Amine Gülşe sosyal medya üzerinden mekyajsız fotoğrafını hayranlarına paylaştı. Güneş'in haberine göre bu yılın Türkiye Güzeli Amine Gülşe, ülkemizi aralık ayında Londra'da yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etmeye hazırlanıyor. Rus model Irina Shayk'a benzetilen 21 yaşındaki Gülşe, sosyal medyadaki takipçilerinin yoğun ısrarı üzerine makyajsız fotoğrafını yayınladı. 'Boya güzeli' yakıştırmalarına da cevap vermiş olan Gülşe, "Çoğu kişi makyajsız halimi görmek istemiş, fotoğraflarımın altına yorum yazmış. Ben de çektim" açıklamasını yaptı.


AMİNE GÜLŞE KİMDİR?
2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve Elidor sponsorluğunda yayınlanan ve finali İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe ülkemizi Miss World'de temsil edecektir. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe üniversite eğitimi almak da istemektedir. 1.78 boyunda ve 55 kg olan tescilli güzel 90-62-92 vücut ölçülerine sahiptir.
İşte Amine'nin makyajsız fotosu! Amine kimdir?
İşte Amine'nin makyajsız fotosu! Amine kimdir?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...