İstanbul trafiğinde son durum, Trafik başladı

İstanbul trafiğinde son durum, Trafik başladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kurban Bayramı öncesinde birden boşalan şehirler yavaş yavaş dolmaya başladı.

Kurban Bayramı öncesinde birden boşalan şehirler yavaş yavaş dolmaya başladı. Vatandaşlar evlerine yerlerşti. Dönüş trafiği çok olmasa da yaşandı ama bugünün trafiği tam bir keşmekeşti. İstanbul'da ve Ankara'da sabah işe gidiş trafiği yoğun bir şekilde yaşandı. Bir süredir boş olan yollar şimdi tekrar eskisi gibi oldu. İş yerlerine ve okullara gitmek isteyen İstanbullular, sabah erken saatlerinden itibaren yine yollara düştü. Ancak bayramda nispeten rahatlayan İstanbul trafiği, ilk iş gününde yine zor anlar yaşattı. Sürücüler özellikle Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişte yine zorlanıyor.
Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprülerinde sabah saatlerinde trafik oluştu. Boğaziçi Köprüsü katılımında Altunizade ve Nakkaştepe bölgelerinde trafik çok yoğun. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde ise Ataşehir ve Kavacık bölgelerinde otomobiller ağır ağır ilerliyor. Avrupa Yakası'nda ise Merter ile Mecidiyeköy bölgelerinde trafik var. TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesimindeki Bekirdere Rampası mevkinde yağmur yağışı sebebiyle de trafik durma noktasına geldi. Araçların 'dur-kalk' ilerlemesi nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu. Bekirdere Rapması'ndan sonra, otoyolun İzmit batı katılımına kadar yolun zaman zaman 3 şeritten 2 şeride düşmesi ve tüneller bölgesinin bulunmasından dolayı bu bölgede trafik sıkışıklığı yaşanıyor. Öte yandan, otoyolun İstanbul-Ankara istikametinde trafik akışı da yok denecek kadar az olduğu gözleniyor.


TOPÇULAR İSKELESİNDE YOĞUNLUK GİTTİKÇE ARTIYOR
Yalova'da bulunan Topçular-Eskihisar Feribot İskelesi'nde bayram tatili dönüşü nedeniyle yer yer yoğunluklar yaşanıyor. İDO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bugüne kadar Yalova'daki Topçular İskelesi'nden İstanbul'da bulunan Eskihisar İskelesi'ne 50 bin aracın geçiş yaptığı bildirildi. Yaşanan yoğunluk nedeniyle tedbir alan İDO'nun ise Topçular-Eskihisar hattında 13 olan feribot sayısını yapılan takviyelerle 17'ye çıkardığı öğrenildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...