İsrail, Hakan Fidan ile ilgili açıklamada bulundu

İsrail, Hakan Fidan ile ilgili açıklamada bulundu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hakan Fidan'a yönelik çirkin kara propaganda yayınların ardından İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yigal Palmor bir açıklamada bulundu.

Palmor, Fidan'la ilgili haberlerin kaynağının kendileri olmadığını söyledi. Palmor, söz konusu haberlerin İsrail çıkarlarına hizmet etmediğini savundu. Söz konusu haberlerin İsrail'in çıkarlarına hizmet etmediğini savunan Palmor "Bu bilgilerin İsrail tarafından sızdırılmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Washington Post yazarı Ignatius, sık sık İsrail'i ziyaret eden, burada kaynakları olan bir gazeteci değil. Davos'ta Erdoğan'la tartışan oydu. Biraz günah çıkarmak istemiş olabilir. Farklı gündemi olan bir isim. Eğer zarar vereceğini düşünmüş olsaydı bunu yapmazdı" dedi. nbsp;İsralli yetkili, ABD'li köşe yazarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la Davos'taki tartışmasından sonra intikam alma duygusuyla hareket etmiş olabileceği mesajı verdi. Palmor, söz konusu makale ve haberlerin Türkiye ile İsrail arasındaki diplomatik ilişkilerin tekrar kurulmasını istemeyen çevreler tarafından sızdırılmış olabileceğini öne sürdü. İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, 'Hakan Fidan'la ilgili yazılara' ilişkin soruya net bir cevap vermedi. Sözcü, "İsrail Hakan Fidan'dan rahatsız mı" sorusuna da tatmin edici bir cevap vermedi.(ntv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...