İlhan Cavcav başkanlığı bırakıyor mu

İlhan Cavcav başkanlığı bırakıyor mu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, bir televizyon programında başkanlığı bırakacağını açıkladı.

Gençlerbirliği'nde deprem. Kulübün efsane Başkan İlhan Cavcav, başkanlığı bırakma kararı aldığını söyledi. Cavcav ligde alınan başarısız sonuçların ardından "faturayı" ilk olarak genel menajer Cem Onuk'a kesti. Cavcav, teknik direktör Metin Diyadin ve yardımcılarını da görevden aldı. Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav istifa edeceğini A Haber'e açıkladı. Cavcav "Kulübe başkan arıyorum. Bırakma kararımı yönetim kurulu toplantısında açıklayacağım" dedi.
Kırmızı-siyahlı takımın dün sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmesi sonrasında taraftarın da tepki gösterdiği nbsp;Genel Menajer Cem Onuk da Başkan Cavcav tarafından görevinden alındı.
Gençlerbirliği'nde menajer Onuk'tan sonra akşam saatlerinde teknik direktör Metin Diyadin ve yardımcıları da görevden alındı. Diyadin'in yönetimindeki Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 8 maçta aldığı 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi sonrasında 4 puanla son sırada bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...