İbrahim Tatlıses'ten Nihat Doğan'a gönderme!

İbrahim Tatlıses'ten Nihat Doğan'a gönderme!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Özgecan cinayetinin ardından tweet atan ve büyük tepki gösterilen Nihat Doğan'a mesaj gönderdi.

Attığı tweet ile başı belaya giren Nihat Doğan'a bir darbede ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten geldi. Tatlıses'in Doğan'a tepkisi bakın nasıl oldu.... Sosyal medyada başlatılan "Özgecan için siyah giyin" çağrısına son destek İdo Tatlıses'ten geldi. İnstagram'dan bir fotoğraf paylaşan İdo, "Bugün siyah giyiniyoruz.. ÖzgeCan 'a yapılanlardan dolayı erkekliğimden utanıyorum" notunu düştü.Öte yandan İbrahim Tatlıses de oğlu İdo'nun fotoğrafını cinayet sonrası attığı tweet ile tepki toplayan Nihat Doğan'a gönderme yaparak paylaştı:
"Birisi tepkisini böyle gösteriyor birisi de, KADIN mini etek giyerse tecavüz edilir diyor... Gelde bu zihniyet sahibi insanlarla bu güzelim DÜNYAYI PAYLAŞ...!!!" notunu düştü.


NİHAT DOĞAN'A TEPKİLER BÜYÜYOR
Özgecan Aslan'ın cinayetinden sonra sosyal medya hesabından tweet atan Nihat Doğan'a tepkiler büyüyor. Öncelikle Survivor adasına götürülmekten vazgeçilen Doğan, daha sonra menajeri de istifa etti, aynı zamanda Galatasaray Kulübü'nden de ihraç edildi. Ünlü ünsüz bir çok kişi sosyal medya da sert tepkiler gösterdi. Son olarak da Tatlıses'ten de darbeyi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...