İbrahim Tatlıses ile Arif Sağ arasında büyük savaş!

İbrahim Tatlıses ile Arif Sağ arasında büyük savaş!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

27 Aralık günü MESAM'da yaşanan olaylardan sonra İbrahim Tatlıses ve Arif Sağ araları fena kızıştı. İbrahim Tatlıses Twitter'dan savaş açtı.

Divan başkanı Ahmet Koç'un yönetimi fesh etmesine rağmen görevde kalan Arif Sağ için Tatlıses, "Kültür Bakanlığı'na sesleniyorum. MESAM'ın yönetimine son vermemize rağmen halen görevdeler" yazısıyla tepki gösterince ikili arasında polemik başladı. Sağ'ın basın toplantısında, "İbrahim söylediği lafları düzeltecek. Özel hayatında yaşadıklarını, bazı kurumlar üzerinde yaşayacağını zannediyor. Herkes haddini bilecek" karşılığını vermesi Tatlıses'i kızdırdı. Arif Sağ'ı twitter'dan sert dille eleştiren Tatlıses, "Acaba kim haddini bilecek sayın Arif SAĞ'mısın? SOL musun? Herkes haddini bilecekte sen, neden haddini bilmiyorsun sayın Arif Sağ... Herkesin hakkını çalmadan verin ki herkes haddini bilsin ya Arif..." dedi.


'MESAM'ın lakabı nedir?'
Arif Sağ'ın MESAM için lakabı olduğunu da belirten Tatlıses, "MESAM'ın lakabı nedir biliyor musun Sayın Arif Sağ?... Ali Yavuz'un kârhanesi Arif Sağ'ın meyhanesi...Sana bugüne kadar hoca deyip elini öptüğüm güne yazıklar olsun. İyisin de etrafın çok berbat Hoca..." diyerek sitem etti.


ARİF SAĞ'DAN BOMBARDIMAN!
Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) Başkanı Arif Sağ dün basın toplantısı düzenledi Twitter'dan "Arif Sağ MESAM koltuğunu haksız yere işgal ediyor" diye yazan İbrahim Tatlıses'i topa tuttu: "Aslında ciddiye alıp yanıt bile vermek istemiyorum. Bizi hırsızlıkla suçlayıp hakaret ediyor. Sonra kalkıp yolsuzluktan içeri girmiş insan (Reza Zarrab) için 'İyi dostumdur' diyor. Kendi özelinde yaşadığını, burada da yapmaya çalışıyor. Suç işliyor." Arif Sağ sonra da "Semah besteleyeceğim" açıklamasını yapan Orhan Gencebay'ı hedef aldı ve "Önüne gelen semah besteleyemez. Herkes haddini hukukunu bilecek" dedi. '

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...