Hilmi Öksüz: 'Beşiktaş, bundan böyle stadımıza çıkamayacak'

Hilmi Öksüz: 'Beşiktaş, bundan böyle stadımıza çıkamayacak'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş Kulübü'nün taahhütlerini yerine getirmediğini, bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan Stadı anlaşmasının feshedildiğini söyledi.

nbsp;Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş Kulübü'nün taahhütlerini yerine getirmediğini, bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan Stadı için yapılan anlaşmanın feshedildiğini söyledi.AA muhabirine açıklamalarda bulunan Öksüz, "Biz, Beşiktaş Kulübü ile bir stat konusunda anlaşma yaptık. Beşiktaş Kulübü ve yönetimi taahhütlerini yerine getirmemiş ve ödemeleri zamanında yapmamıştır. Mukaveleyi neden fesih ettiğimizi kendilerine sormak lazım, çıkıp açıklasınlar. Kasımpaşa Kulübü, neden durup dururken fesih yoluna gitsin, bu hakkı kendinde nasıl bulsun? Ödeme konusunda problem yaşadığımız için bu yola başvurduk. Beşiktaş, bundan böyle hiçbir şekilde, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'na çıkamayacaktır" diye konuştu.
Beşiktaşlı yöneticilerin fair-play ruhuna uymadıklarını öne süren Öksüz, "Dostluk ve arkadaşlıktan bahsediliyor. Beşiktaş'ın yöneticilerinde fair-play ruhu ne kadar var, bir bakılsın. Biz Kasımpaşa'nın menfaatlerini düşünmek zorundayız. 'Üç maçı orada, beş maçı Kasımpaşa'da oynarız' gibi bir yaklaşım söz konusu olamaz, bu iş çocuk oyuncağı değil. Kaldı ki, biz stadımızı kiralayarak bir gelir elde ediyorduk. Para zamanında ödenmiyorsa, ne diye anlaşmaya bağlı kalalım?" ifadelerini kullandı.
- TFF'ye tepki
Yaşanan stat meselesinden ziyade, Beşiktaş'ın erteleme maçı için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı baskıyı konuşmanın daha anlamlı olacağını kaydeden Hasan Hilmi Öksüz "Türkiye'de kepazeleşmiş bir futbol federasyonu var. Beşiktaş'ın yaptığı baskı ve tehditlere boyun eğdiler ve Kasımpaşa Kulübü'nün üç puanını gasp ettiler. Bu TFF yönetimiyle bu iş olmaz, talep edilmeden derhal çekip gitmeliler" diye konuştu.
- "Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu özür dilemeli"
Son yaptıkları Fenerbahçe maçında yaşadıklarının ortada olduğunu anlatan Öksüz, sözlerini şöyle tamamladı:
"Volkan Demirel ve Emre Belözoğu gibi Türk futbolunun geleceğini karartan insanların küfürleri ve ağza alınmayacak sözleri neden görmezden geliniyor? Neden hiç bir gözlemci bu ahlaksızlıkları ve terbiyesizlikleri raporuna yazmıyor? Böyle bir federasyon Uganda'da da bile yok. Kalkmışlar, 'Edilen küfürlerle ilgili bize ulaşan bir bilgi yok' diyorlar, ayıptır. Emre ve Volkan aynaya bakıp kendilerinden utanmalılar ve bizden özür dilemeliler. TFF Başkanı ve yönetimi, Türk futboluna daha fazla ihanet etmemelidir. Bu insanlara tek kelimeyle acıyorum. Onurları varsa istifa etsinler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...