Hikmet Karaman'dan olay tweet, bakın ne yazdı

Hikmet Karaman'dan olay tweet, bakın ne yazdı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bursaspor'un eski teknik direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor'un Beşiktaş'a 3-0 mağlup olduğu mücadele sırasında eski kulübüne göndermede bulundu.

Bursaspor'un sezon başında yollarını ayırdığı eski teknik direktörü nbsp;Hikmet Karaman, Bursaspor'un nbsp;Beşiktaş'a 3-0 mağlup olduğu mücadele sırasında eski kulübüne göndermede bulundu.Bursaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş ile karşılaştığı mücadelenin 3-0 siyah-beyazlıların üstünlüğü ile devam ettiği dakikalarda, yeşil-beyazlıların sezon başında takımdan ayrılan teknik direktörü Hikmet Karaman'dan bir gönderme geldi.Tecrübeli teknik adam, mikro blog sitesi Twitter'dan bir mesaj attı ve geçtiğimiz sezon 8 Nisan'da Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin görüntülerini paylaşarak gönderilmesine bir anlamda sitem etti. Karaman, sosyal medyada kısa sürede yayılan bu nbsp;tweetini bir süre sonra ise sildi.Sezona Hikmet Karaman ile başlayan Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Vojvodina'ya elenmeleri sonrasında deneyimli hoca ile yollarını ayırarak Christoph Daum ile anlaştı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...